ΖΩΔΙΑ

Νέα Σελήνη στον Ζυγό από σήμερα – Προβλέψεις για τα ζώδια

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού σου φέρνει μια καινούρια αρχή σε θέματα μετακινήσεων, καθημερινών επαφών και διαπραγματεύσεων. Τις ημέρες αυτές, ενδεχομένως να δεχθείς μια πρόταση για συνεργασία ή ίσως να ξεκινάς τώρα ένα καινούριο εγχείρημα που σχετίζεται με τη δουλειά σου και επηρεάζει τις μετακινήσεις και την καθημερινότητά σου. Επίσης, ίσως να νιώσεις μια έντονη δίψα για μάθηση και γνώση και να θελήσεις να ασχοληθείς με ένα νέο αντικείμενο που θα σε βοηθήσει και να εξελιχθείς επαγγελματικά. Ακόμη, οι σχέσεις σου με αδέρφια, κοντινούς συγγενείς ή και γείτονες παρουσιάζουν νέα δεδομένα και ίσως αποφασίσεις να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις για να τις βελτιώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό επηρεάζει θέματα που αφορούν τα οικονομικά σου αλλά και θέματα αξιών και αυτοεκτίμησης. Τις ημέρες αυτές, ενδεχομένως να υπάρξει κάποια σημαντική αλλαγή στο εισόδημά σου, ίσως να καταφέρνεις να απεμπλακείς από ένα χρέος ή να παρουσιάζονται νέα δεδομένα στο κοινό σας ταμείο με τον/την σύντροφό σου. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να «σπάσεις» μια οικονομική συμφωνία ή να δεχθείς μια ξαφνική πρόταση από τη δουλειά σου για μια συνεργασία. Ακόμη, φαίνεται πως θα σε απασχολήσει έντονα η προσωπική σου αξία και ενδεχομένως να προσπαθείς να «ξεφορτωθείς» κάποια μοτίβα συμπεριφοράς που δεν εξυπηρετούν πλέον τις ανάγκες σου.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιό σου, σου δίνει την ώθηση να κάνεις ένα καινούριο ξεκίνημα, τόσο σε προσωπικά όσο και σε επαγγελματικά ζητήματα. Τις ημέρες αυτές, ενδέχεται να συμβαίνουν αλλαγές στον δεσμό σου, ίσως μέσα από επισημοποίηση της σχέσης σου ή από νέα δεδομένα στην επαγγελματική ζωή του/της συντρόφου σου που επηρεάζουν και τη συμβίωσή σας. Από την άλλη, αν βρίσκεσαι σε μια άνιση σχέση, είναι πιθανό να υπάρξουν αντιδραστικές από τη μία ή από την άλλη πλευρά και να οδηγηθείς σε μια ρήξη. Αν θέλεις να αποφύγεις κάτι τέτοιο, καλό είναι να ζυγίσεις τα πράγματα και να επιδείξεις κατανόηση και συμβιβαστική διάθεση. Όσον αφορά τα επαγγελματικά σου, δεν αποκλείεται να ξεκινάς τώρα μια νέα συνεργασία ή να αλλάζουν οι συσχετισμοί σε υπάρχουσες συναδελφικές σου σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού σε παρακινεί να αποστασιοποιηθείς λίγο από τη ρουτίνα και τις εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στη δουλειά σου και να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και στον/στην σύντροφό σου. Ίσως να νιώσεις την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά με το διαισθητικό σου κομμάτι, να ασχοληθείς με την τέχνη αλλά και να κάνεις έναν εσωτερικό απολογισμό που αφορά τις σχέσεις σου και τις μέχρι τώρα επιλογές σου στα αισθηματικά. Επίσης, δεν αποκλείεται να δεχθείς μια ξαφνική πρόταση για συνάντηση από ένα παλιό σου ταίρι, η οποία θα σε βάλει σε σκέψεις και θα σε προβληματίσει, καθώς είσαι αναποφάσιστος/η ως προς τα συναισθήματά σου. Σε κάθε περίπτωση, προσπάθησε να αποφύγεις την λήψη κάποιας σημαντικής και τελεσίδικης απόφασης, γιατί τα πράγματα λειτουργούν σε παρασκηνιακό επίπεδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού φέρνει σε πρώτο πλάνο θέματα που αφορούν τον κοινωνικό σου κύκλο, τους στόχους και τα όνειρά σου. Τις ημέρες αυτές, ίσως θελήσεις να διευρύνεις περισσότερο τον κύκλο σου και θα επιδιώξεις να κάνεις νέες γνωριμίες με πρόσωπα που θα αποδειχθούν χρήσιμα για την προσωπική και επαγγελματική σου εξέλιξη. Παράλληλα, είναι πιθανό να ξεκινάς μια συνεργασία που σχεδίαζες καιρό ή να εντάσσεσαι σε ένα ομαδικό εγχείρημα. Ακόμη, νέοι φίλοι με τους οποίους μοιράζεσαι κοινές ιδέες ενδέχεται να μπουν με ξαφνικό τρόπο στη ζωή σου, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και μια ερωτική γνωριμία μέσα από το κοινωνικό σου περιβάλλον, που θα σε ενθουσιάσει!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact