ΖΩΔΙΑ

Νέα Σελήνη στον Ζυγό από σήμερα – Προβλέψεις για τα ζώδια

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό φέρνει κάποια σημαντική εξέλιξη στον τομέα της καριέρας σου. Αυτό το διάστημα, είναι πολύ πιθανό να ξεκινάς μια καινούρια συνεργασία, να αναλαμβάνεις ένα καινούριο εγχείρημα στη δουλειά σου ή να καταφέρνεις να υλοποιήσεις μια μεγάλη φιλοδοξία σου. Επίσης, φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν έντονα οι σχέσεις σου με ανώτερους αλλά και συναδέλφους, ενώ δεν αποκλείεται να δεχθείς και μια προαγωγή, η οποία θα συνοδεύεται βέβαια από πρόσθετες ευθύνες. Από την άλλη, θα σε απασχολήσει η δημόσια εικόνα σου, ο τρόπος που προβάλεις τον εαυτό σου και τα ταλέντα σου και δεν αποκλείεται να κάνεις κάποιες σημαντικές αλλαγές, προκειμένου να διαφημίσεις καλύτερα τα προσόντα σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αφορά σπουδές, ταξίδια και την γενικότερη κοσμοθεωρία σου. Τις ημέρες αυτές, είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό, είτε για λόγους αναψυχής είτε για να προωθήσεις κάποια συνεργασία, ενώ γενικά φαίνεται πως προσπαθείς να ανοιχτείς και να επεκταθείς, μαθαίνοντας καινούρια πράγματα και επενδύοντας σε νέα αντικείμενα γνώσης. Επίσης, δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις ένα μεταπτυχιακό, να «ξεμπερδέψεις» με μια νομική υπόθεση ή και να δρομολογήσεις ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα. Σε κάθε περίπτωση, το νόημα της ζωής σου και το όραμα που έχεις για τον κόσμο εμπλουτίζονται και ανανεώνονται.

ΙΧΘΥΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού φέρνει ένα νέο ξεκίνημα σε οικονομικές σου υποθέσεις και στις στενές σου σχέσεις. Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο θα θελήσεις να έρθεις πιο κοντά με τον/την σύντροφό σου και ενδεχομένως να σε απασχολήσει το κοινό σας ταμείο ή θέματα συμβίωσης. Όλα όσα μοιράζεσαι με το ταίρι σου, σε συναισθηματικό και υλικό επίπεδο έρχονται σε πρώτο πλάνο. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να προχωρήσεις σε μια επένδυση, να υπογράψεις μια οικονομική συμφωνία ή να ξεκινήσεις μια συνεργασία που θα αλλάξει το οικονομικό σου στάτους. Από την άλλη, φαίνεται πως αλλάζει σημαντικά η ψυχολογία σου και πως λαμβάνεις την ώθηση να αναγεννήσεις κάποιες ιδέες σου, προκείμενου να κάνεις χώρο για καινούρια πράγματα.

Πηγή: govastileto.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact