ΚΟΣΜΟΣ

Νέες αποκαλύψεις αναμένονται για την προσωπική ζωή του Τραμπ

Η Κάρεν ΜακΝτούγκαλ θα μιλήσει δημόσια για τη φερόμενη σχέση της με τον Αμερικανό πρόεδρο

Η πολυτάραχη προσωπική ζωή του Ντόναλντ Τραμπ έρχεται να απασχολήσει ξανά την κοινή γνώμη των ΗΠΑ καθώς η πρώην Playmate, Κάρεν ΜακΝτούγκαλ, κατάληξε χθες σε συμφωνία με τον δημοσιογραφικό όμιλο AMI, προκειμένου να μιλήσει ελεύθερα για τη φερόμενη σχέση με της με τον Αμερικανό πρόεδρο.

Τον Αύγουστο του 2016, το 47χρονο πρώην μοντέλο πούλησε προς 150.000 δολάρια στην American Media Inc, την εταιρεία που εκδίδει μεταξύ άλλων το ταμπλόιντ περιοδικό «The National Enquirer», τα δικαιώματα της ιστορίας που αφορούσε τη σχέση με της με τον ηγέτη των ΗΠΑ.

Όμως, στα μέσα Μαρτίου φέτος η ΜακΝτούγκαλ προσέφυγε στα δικαστήρια, προκειμένου να απαλλαγεί από τη συμφωνία, ισχυριζόμενη ότι τη σύναψε έπειτα από πιέσεις που δέχθηκε και απειλές να μην προβεί σε αποκαλύψεις.

«Η AMI είναι ικανοποιημένη που καταλήξαμε σήμερα σε έναν φιλικό διακανονισμό με την ΜακΝτούγκαλ, ο οποίος προσφέρει και στις δύο πλευρές αυτό που επιθυμούσαν», ανέφερε η εταιρεία σε ανακοίνωσή της, την οποία αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Βάσει της συμφωνίας αυτής η AMI θα λαμβάνει ποσοστό 10%, έως το ποσό των 75.000 δολαρίων, από οποιαδήποτε έσοδα προκύψουν από την πώληση της ιστορίας της ΜακΝτούγκαλ σχετικά με τη φερόμενη 10μηνη σχέση της με τον νυν πρόεδρο των ΗΠΑ, η οποία ξεκίνησε, σύμφωνα με την Playmate, το 2006.

Επίσης το μοντέλο θα είναι στο εξώφυλλο του περιοδικού Men’s Journal τον Σεπτέμβριο του 2018, στο οποίο θα περιλαμβάνεται και ένα εκτενές άρθρο για εκείνη.

Σε συνέντευξή της στο CNN τον Μάρτιο η ΜακΝτούγκαλ δήλωσε ότι είχε ερωτευτεί τον Τραμπ και ότι η σχέση τους ξεκίνησε λίγο αφού η σύζυγός του Μελάνια γέννησε τον γιο τους Μπάρον.

Πάντως, ο Λευκός Οίκος διέψευσε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος είχε σχέση μαζί της. Άλλωστε, ο Τραμπ διέψευσε και ό,τι αφορά φερόμενη σεξουαλική του σχέση με την πορνοστάρ, Στόρμι Ντάνιελς.

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact