ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Νέες φωτογραφίες από τον καυγά της Σπυροπούλου με τον πρώην της!

Ήταν ένα θέμα που συζητούνταν χαμηλόφωνα, αλλά και δυνατά σε γραφεία και παρέες και αυτό γιατί δεν βλέπουν κάθε μέρα το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες κάποιας επώνυμης Ελληνίδας να καβγαδίζει με πρώην σύντροφό της μέσα στα μπουζούκια και τελικά να τον αφήνει με σκισμένη μπλούζα.

spyropoyloykotsovos2.jpg

Και πριν προλάβει να… «ξεχαστεί» η σκηνή που έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον πρώην της, Γιώργο Κοτσοβό, στο «Fantasia Live», ΝΕΕΣ φωτογραφίες από το εκρηκτικό σκηνικό δημοσιεύτηκαν!

Όπως σας είχε γράψει από το star.gr, πριν από μια εβδομάδα, η παρουσιάστρια του Alpha δεν άντεξε όταν είδε τον μέχρι πρότινος σύντροφό της να μιλάει με άλλη γυναίκα και του επιτέθηκε τραβώντας και σκίζοντάς του τα ρούχα μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θαμώνων του κέντρου που παρακολουθούσαν live μια απίστευτη σκηνή ζηλοτυπίας.

spiropoulou-kotsovos-1.jpg

Η… πέτρα του σκανδάλου που είναι 24 ετών, φοιτήτρια Νομικής και ακούει στο όνομα Αγγελική έμεινε… παγωτό βλέποντας μπροστά της αυτές τις σκηνές, που θύμιζαν κάτι από ταινία.

spiropoulou-kotsovos-2-768x899.jpg

Η εφημερίδα Real Life δημοσίευσε νέες φωτογραφίες από τον πολυσυζητημένο καβγά, αλλά και νέες… πικάντικες λεπτομέρειες που αφορούν στα όσα έγιναν μετά, εκτός νυχτερινού κέντρου! Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο Γιώργος έφυγε από το νυχτερινό κέντρο μετά το σκηνικό και η Κωνσταντίνα, μπορεί να επέστρεψε αρχικά στην παρέα της, αλλά δεν έμεινε για πολλή ώρα τελικά στο μαγαζί.

Τι και αν ήταν ξημερώματα, αναφέρει η εφημερίδα, εκείνη μπήκε στο αυτοκίνητό της και άρχισε να τον ψάχνει για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση μαζί του στα στέκια που συχνάζει. Η συνάντηση αυτή, όμως, δεν έγινε μιας και εκείνη την ώρα ο νεαρός πολιτικός μηχανικός είχε κινηθεί προς κέντρο και όχι νότια που τον έψαχνε η ξανθιά παρουσιάστρια και έπινε το ποτό του στο κλαμπ Voodoo στο Γκάζι, με τη συνοδό του.

spyropoulou-kotsovos.jpg

Τη Δευτέρα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν πήγε στο κανάλι, όμως δέχθηκε τηλεφωνήματα από υψηλά στελέχη που την επέπληξαν για ανάρμοστη συμπεριφορά. Μετά την έκταση που πήρε αυτό το θέμα, η μητέρα της Πόπη και η αδερφή της Κατερίνα ταξίδεψαν από τη Ρόδο για να είναι δίπλα της. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δείχνει να έχει μετανιώσει για την επιπόλαιη συμπεριφορά της – συνεχίζει το ρεπορτάζ – αλλά ο Γιώργος Κοτσοβός είναι αρκετά ενοχλημένος από τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα.

Το διαβάσαμε στο star

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact