ΚΟΣΜΟΣ

ΝΕΕΣ “ΒΟΜΒΕΣ”: «Η Τουρκία μεταφέρει 40 τανκς στα σύνορα του Έβρου»

Τουρκικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αναφέρουν ότι μεταφέρονται 40 τανκς από την Συρία στα σύνορα με τον Έβρο, σε μια κίνηση των ενόπλων δυνάμεων της Τουρκίας “που έρχεται ως απάντηση στις προκλητικές κινήσεις της Ελλάδας στην ανατολική Μεσόγειο”, όπως μεταδίδουν.

Το τουρκικό ειδησεογραφικό δίκτυο haberler.com, δημοσιεύει βίντεο και φωτογραφίες από το τουρκικό στρατιωτικό κομβόι που μεταφέρει τα τανκς από τη Συρία στον Έβρο. Όπως θα δείτε και εσείς τα τεθωρακισμένα είναι φορτωμένα σε οχήματα του στρατού.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, η κίνηση αυτή των ενόπλων δυνάμεων της Τουρκίας έρχεται ως απάντηση στις προκλητικές κινήσεις της Ελλάδας στις οποίος προχώρησε από κοινού με τη Γαλλία και την Κύπρο. Μάλιστα, “η σταγόνα ξεχείλισε από το ποτήρι” με την έλευση του γαλλικού αεροπλανοφόρου “Charles de Gaulle” στην Ανατολική Μεσόγειο.

Τα 40 τανκς του τουρκικού στρατού, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου μεταφέρονται από τα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία στην Αδριανούπολη, μια ανάσα από τα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Νωρίτερα, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε προχωρήσει σε νέες εμπρηστικές δηλώσεις, κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε εγκαίνια νοσοκομείου. «Θα καταλάβουν σύντομα ότι η Τουρκία έχει πολιτική, οικονομική και στρατιωτική δύναμη να διαλύσει τους χάρτες που της επιβάλλονται. Είτε θα το καταλάβουν πολιτικά, είτε θα το βιώσουν οδυνηρά στο πεδίο της μάχης», ανέφερε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε άλλο σημείο.

Με πόλεμο απειλεί ο Ερντογάν: Αν δεν το καταλάβουν πολιτικά, θα το βιώσουν στο πεδίο της μάχης

Ο Ερντογάν, μεταξύ άλλων, ξεκαθάρισε ότι η Τουρκία και ο λαός της είναι προετοιμασμένοι για κάθε πιθανότητα και για κάθε αποτέλεσμα. Οπως υποστήριξε ο Τούρκος πρόεδρος, σύμφωνα με το sigmalive, η Τουρκία βρίσκεται με κάθε τρόπο και εκφράζει σε όλες τις πλατφόρμες, τις συνεντεύξεις, και τα μηνύματά της ότι η Τουρκία είναι έτοιμη να μοιραστεί ό,τι είναι δίκαιο.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact