AUTO-MOTO

Το νέο Jeep Cherokee στην Ελλάδα με κινητήρα 2.0 λ. diesel

Παρ’ ότι το επίσημο λανσάρισμα του νέου μοντέλου αναμένεται το Νοέμβριο – μαζί με αυτό του επίσης πολυαναμενόμενου Jeep Renegade – σηματοδοτώντας το δυναμικό come back της θρυλικής μάρκας στην ελληνική αγορά, η εταιρία κατάφερε να εξασφαλίσει 2 μοναδικά αυτοκίνητα προκειμένου να ικανοποιήσει το αυξανόμενο ενδιαφέρον των φίλων της μάρκας που θα ήθελαν να απολαύσουν από κοντά το νέο μοντέλο της Jeep.
Το νέο Jeep Cherokee είναι ένα εντελώς καινούργιο όχημα, σχεδιασμένο στη φιλοσοφία “Go anywhere, do anything”, που εκπροσωπεί εδώ και πολλά χρόνια την Αμερικανική μάρκα ενώ διατίθεται για πρώτη φορά με τον εξαιρετικά οικονομικό 2λιτρο κινητήρα turbo diesel Multijet II.

Εφοδιάζεται δε, με αυτόματο κιβώτιο εννέα ταχυτήτων, το οποίο χάρη στο προηγμένο τεχνολογικό του προφίλ εξασφαλίζει ομαλή λειτουργία κατά την εναλλαγή των σχέσεων, υψηλές επιδόσεις, χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές καυσαερίων.
Ο μοντέρνος εξωτερικός σχεδιασμός, η μοναδική οδική συμπεριφορά, οι θρυλικές ικανότητες κίνησης εκτός δρόμου, το κορυφαίας ποιότητας εσωτερικό και οι πρωτοποριακές τεχνολογίες που φέρει, θέτουν νέα πρότυπα οικονομίας & άνεσης στην κατηγορία του. Επιπλέον, ο πλούσιος βασικός εξοπλισμός ασφαλείας του, μεταξύ άλλων παραγόντων, συνετέλεσε ώστε να αξιολογηθεί μοντέλο με την κορυφαία διάκριση των 5 αστεριών στις δοκιμές πρόσκρουσης του Euro NCAP.
Με πλήρη γκάμα τετρακίνητων και δικίνητων εκδόσεων, το νέο Jeep Cherokee ξεκινάει σύντομα την καριέρα του στην ελληνική αγορά με εξαιρετικά ανταγωνιστικές για την κατηγορία του λιανικές τιμές πώλησης.

Πηγη:news247

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact