ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέο βιβλίο από τον Αλέξη Μητρόπουλο: «Για την Ελλάδα και την Αριστερά»


Ο Γιάννης Πανούσης από τη ΔΗΜΑΡ και οι Νίκος Κοτζιάς και Γιώργος Σταθάκης από τον ΣΥΡΙΖΑ θα παρουσιάσουν το βιβλίο, με συντονιστή τον δημοσιογράφο Γιώργο Δελαστίκ – Στις 25 Σεπτεμβρίου στο Πολεμικό Μουσείο η εκδήλωση

Με προσκεκλημένους – έκπληξη, που θα σηματοδοτούν και την πρόθεση ανοιγμάτων του ΣΥΡΙΖΑ σε διάφορες εκφάνσεις του αριστερού χώρου, θα παρουσιάσει το νέο του βιβλίο ο βουλευτής του κόμματος και μέλος της πολιτικής του γραμματείας Αλέξης Μητρόπουλος. Το βιβλίο του με τίτλο «Για την Ελλάδα και την Αριστερά – κείμενα αυτοκριτικής και ευθύνης», θα παρουσιαστεί σε εκδήλωση στις 25 Σεπτεμβρίου στο Πολεμικό Μουσείο (στις 7 το βράδυ). 

Η μεγαλύτερη έκπληξη στο πάνελ των παρουσιαστών θα είναι ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς  Γιάννης Πανούσης, ο οποίος ανήκει στην πλευρά εκείνη του κόμματός του που διαφωνεί με την υποψηφιότητα του Φώτη Κουβέλη για την προεδρία της Δημοκρατίας και έχει ταχθεί υπέρ της διάλυσης της σημερινής Βουλής, με αφορμή την προεδρική εκλογή και την προκήρυξη εκλογών.

Στο πάνελ θα είναι επίσης ο Νίκος Κοτζιάς, εκ των στενών συνομιλητών του Αλέξη Τσίπρα και συνεργαζόμενος με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής του κόμματος Γιώργος Σταθάκης, που θεωρείται ότι εκπροσωπεί τη «ρεαλιστική» ή, κατ’ άλλους, τη «δεξιόστροφη» πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος, αλλά και στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Γιώργος Δελαστίκ.

Το βιβλίο είναι από τις εκδόσεις Λιβάνη και εντάσσεται ουσιαστικά στη σειρά των συγγραφικών παρεμβάσεων του κ. Μητρόπουλου, στο αγώνα κατά του μνημονίου και της συντηρητικής πολιτικής της σημερινής Ευρώπης.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact