ΚΟΣΜΟΣ

Νέοι μπελάδες για τον Μίλο Γιαννόπουλο μετά τις δηλώσεις για την παιδοφιλία

Ακυρώθηκε το βιβλίο του, ενώ συνάδελφοί του απειλούν με παραίτηση αν δεν απολυθεί

Σφοδρές αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του συγγραφέα και ακροδεξιού υποστηρικτή του Τραμπ, Μίλο Γιαννόπουλου, στις οποίες φέρεται να ενθαρρύνει την παιδοφιλία.

Σήμερα ο εκδοτικός οίκος Simon & Schuster ανακοίνωσε ότι αναστέλλει τη συνεργασία του με τον ελληνικής καταγωγής συγγραφέα.

«Μετά από προσεκτική εξέταση, οι Simon & Schuster και η εκδοτική τους Threshold ακύρωσαν την έκδοση του βιβλίου του Μίλο Γιαννόπουλος με τίτλο “Dangerous”» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Το γεγονός επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Γιαννόπουλος, γράφοντας στη σελίδα του στο Facebook: «Έχω περάσει και χειρότερα. Δεν θα με νικήσουν».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Guardian, ο οίκος είχε καταβάλει προκαταβολικά το ποσό των 250.000 δολαρίων στον Γιαννόπουλο για την έκδοση της αυτοβιογραφίας του, που επρόκειτο να κυκλοφορήσει στις 13 Ιουνίου.

Σύμφωνα μάλιστα με το δημοσίευμα συνάδελφοί του στο Breitbart απείλησαν να παραιτηθούν αν δεν απολυθεί ο Γιαννόπουλος.

Νωρίτερα οι διοργανωτές του ετήσιου Συνεδρίου Συντηρητικής Πολιτικής Δράσης (CPAC) απέσυραν την πρόσκληση που είχαν αποστείλει στον Ελληνοαμερικανό συγγραφέα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μίλo Γιαννόπουλος, διαχειριστής της φιλικής προς τον Ντόναλντ Τραμπ ιστοσελίδας Breitbart.com, αποκάλυψε κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής διαδικτυακής συζήτησης ότι είχε σχέση με έναν καθολικό ιερέα όταν ήταν έφηβος, ενώ εμφανίστηκε να πραγματεύεται το σεξ μεταξύ νεότερων αγοριών με ηλικιωμένους άνδρες.

Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο, ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων στο Twitter, με τους Συντηρητικούς να εξαπολύουν σφοδρή επίθεση στον Γιαννόπουλο.

Ο ίδιος επιχείρησε να ανασκευάσει, υποστηρίζοντας σε ανάρτησή του στο Facebook ότι το βίντεο μονταρίστηκε σκόπιμα. «Μίλησα όντως για τις σχέσεις μεταξύ νέων αγοριών και μεγαλύτερων ανδρών που μπορούν να βοηθήσουν τους ομοφυλόφιλους νεαρούς να δραπετεύσουν από την έλλειψη συμπαράστασης ή κατανόησης από τις οικογένειές τους. Αυτό είναι απολύτως αληθές και κάθε ομοφυλόφιλος άνδρας το γνωρίζει. Αλλά δεν μίλησα για κάτι παράνομο και δεν αναφέρθηκα σε αγόρια προεφηβικής ηλικίας» ανέφερε.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact