ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ντάνι Πογιάτος: Πως μπορεί να επωφεληθεί το «τριφύλλι» απο τον Καταλανό τεχνικό

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε και επίσημα σήμερα τον Ντάνι Πογιάτος που αναλαμβάνει πρώτος προπονητής στο «τριφύλλι». Η παρουσία του Καταλανού τεχνικού στην ομάδα μπορεί να επωφελήσει τον Παναθηναϊκό και για ένα ακόμα λόγο.

Τώρα, οι «πράσινοι» μπορούν να συνεργαστούν σε άλλες βάσεις με συλλόγους όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα. Η παρουσία του Ντάνι Πογιάτος στα τμήματα υποδομής της Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και του βοηθού του, Μαρθέλ Σανς Ναβάρο σε αυτά της Μπαρτσελόνα, δίνει την ευκαιρία στο «τριφύλλι» να συνεργαστεί σε κάποιο επίπεδο με αυτούς τους μεγάλους συλλόγους, κάτι που δεν δίστασε να παραδεχτεί ο τεχνικός διευθυντής των «πράσινων», Τσάβι Ρόκα.

«Το πέρασμα του κόουτς από ‘κει (σ.σ. από τη Ρεάλ) μας έχει ανοίξει μια πόρτα. Δεν θα φέρουμε κάποιον για να τον φέρουμε. Φυσικά υπάρχουν πολλές καλές περιπτώσεις. Φυσικά αυτοί οι παίκτες θα έχουν προτάσεις και από άλλους συλλόγους, οπότε θα είναι δύσκολο. Βεβαίως, η παρουσία του κ. Πογιάτος εδώ και σε συνδυασμό με την δουλειά που έκανε εκεί, έχουν ανοίξει μια πόρτα. Του έχουν πει του κ. Πογιάτος ότι από την Ρεάλ ότι υπάρχει η δυνατότητα να υπάρχει επαφή. Ο βοηθός προπονητή είναι από την Μπαρτσελόνα. Υπάρχει η δυνατότητα να υπάρξει συνεργασία με αυτούς τους ισπανικούς συλλόγους».

Τι είπε ο Ντάνι Πογιάτος

Από την πλευρά του, ο Ντάνι Πογιάτος ανέφερε αρχικά: «Είμαι ένας χαρούμενος άνθρωπος και έχω την τύχη να έρθω στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Να πω ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Είμαι ανυπόμονος να ξεκινήσω, να γνωρίσω τα πάντα, τους ποδοσφαιριστές και πάνω απ’ όλα να μπορέσω να τους βοηθήσω να γίνουν καλύτεροι. Έχω δει αρκετά πράγματα και αυτό αποτελεί για μένα ένα έξτρα κίνητρο. Να ευχαριστήσω και εσάς και τους φιλάθλους μας. Να ζητήσω λίγη υπομονή αλλά να μην έχουν καμία αμφιβολία πως θα κάνουμε μια ομάδα που θα χαίρονται να βλέπουν».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι: «Κατ’ αρχάς να σας πω ότι η φιλοσοφία μου είναι σαφής. Βασίζεται στην κατοχή της μπάλας, την κυριαρχία που αποτελεί ένα πλεονέκτημα για τη στιγμή που δεν έχεις την κατοχή της μπάλας. Αυτή είναι η βασική φιλοσοφία που τη συζήτησα με τον κ. Τσάβι και με τον πρόεδρο και όλοι έχουμε συμφωνήσει στο θέμα αυτό».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact