ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ντάνιελ Μαντσίνι: «Πόλεμος» διαρροών – «Έκανα την καλύτερη επιλογή»

Το δεδομένο είναι ένα! Ο Ντάνιελ Μαντσίνι είναι παίκτης του Παναθηναϊκού, με τον ίδιο να δηλώνει, μεταξύ άλλων, στο PAO TV:

«Είναι αλήθεια πως είχα προτάσεις από διάφορα μέρη. Από την στιγμή που έμαθα για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού δεν αμφέβαλλα ούτε λεπτό. Και είπα στους ανθρώπους μου “κάντε το παν για να γίνει η μεταγραφή”. Είναι κάτι που ήθελα ποδοσφαιρικά. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γι’ αυτή την επιλογή».

Παράλληλα, με την ανακοίνωση των «πράσινων», την εμφάνιση της έκανε και μια φήμη που ήθελε την ΑΕΚ να προσπαθεί να μπει… σφήνα, για να κάνει δικό της τον Αργεντινό εξτρέμ. Αυτό προκάλεσε «πόλεμο» διαρροών από τις δύο ΠΑΕ, στην οποία πήρε θέση κι η μέχρι πρότινος ομάδα του Μαντσίνι, ο Άρης.

«Το σενάριο είναι παντελώς ανυπόστατο»

Η ΑΕΚ προχώρησε σε διάψευση αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι: «Μας τιμάει βέβαια το γεγονός πως οι αντίπαλοι μας θεωρούν ότι ανεβαίνει επικοινωνιακά η αξία μιας μεταγραφής τους, αν συνδεθεί με ενδιαφέρον της ΑΕΚ, όμως όπως και σε άλλη αντίστοιχη απόπειρα δημιουργίας εντυπώσεων από άλλη ομάδα πριν λίγες εβδομάδες για τον ίδιο ποδοσφαιριστή, δε μπορούμε παρά να γελάμε. Το σενάριο είναι παντελώς ανυπόστατο φυσικά. Και νήπιο θα το καταλάβαινε βλέποντας τις επιλογές της ΑΕΚ σε αυτές τις θέσεις. Να σταματήσουμε λοιπόν εδώ τα αστεία, γιατί έχουμε άλλα πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε», και συμπλήρωσε: «η προσπάθεια να εμπλέξουν προσωπικά τον Δημήτρη Μελισσανίδη σε μια τέτοια κωμωδία, κάπου ξεπερνάει τα όρια».

Ο Άρης, από την πλευρά του, υπογράμμισε ότι: «Προς αποκατάσταση της αλήθειας ουδέποτε υπήρξε ενδιαφέρον ή εμπλοκή της ΑΕΚ στην υπόθεση της μεταγραφής του Μαντσίνι».

Η απάντηση του Παναθηναϊκού κι (νέα) αντίδραση της ΑΕΚ

Ο Παναθηναϊκός επέλεξε να «απαντήσει», αφήνοντας αιχμές για ανάλογες περιπτώσεις διαψεύσεων στο παρελθόν (όπως για εκείνη που αφορούσε τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς). «Η εγκυρότητα των διαψεύσεων εξαρτάται πάντα από την πηγή την οποία προέρχονται», ανέφερε η «πράσινη» ΠΑΕ.

Η ΑΕΚ με νέα τοποθέτηση της, τόνισε: «Όσον αφορά στην διαρροή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η αξία μιας πληροφορίας εξαρτάται από την αξιοπιστία της πηγής της. Αυτό δεν αφορά τον δημοσιογράφο που την υποδέχεται. Αν και πριν την αξιοποιήσει καλό είναι να ρωτά και για τη θέση της άλλης πλευράς. Στην ΑΕΚ είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για σχετικές ερωτήσεις».

Αναλυτικά η πρώτη του συνέντευξη ως «πράσινος»

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact