ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ντιναμό Κιέβου – Ολυμπιακός 1-0: Πικρή ήττα αποκλεισμού στο Κιέβο

Παρά το γεγονός ότι ήταν καλύτερος σχεδόν σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα και έχασε πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να σκοράρει.

Οι Ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν με 1-0 από τη Ντιναμό Κιέβου στο παγωμένο “Ολιμπίνσκι” με γκολ του Φραν Σολ στο 32′ και αποχαιρέτησαν το Europa League.

Το πρώτο ημίχρονο είχε καλό ρυθμό, αλλά λιγοστές καθαρές ευκαιρίες. Η Ντιναμό Κιέβου είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να σκοράρει, ενώ ο Ολυμπιακός έψαχνε τις αντεπιθέσεις, τις οποίες δεν εκμεταλλεύτηκε.

Οι «ερυθρόλευκοι» έφταναν ως την περιοχή του Μπόικο, αλλά δεν κατάφερναν να κάνουν τελική ενέργεια. Οι γηπεδούχοι, όπως έκαναν και στο πρώτο παιχνίδι, ευτύχησαν να σκοράρουν στη δεύτερη επίσκεψή τους στα καρέ του Σα. Στο 32’, μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή του Ολυμπιακού, ο Σολ με προβολή πέτυχε το 1-0. Ως το τέλος του πρώτου μέρους, οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν, ενώ η Ντιναμό πίεσε, χωρίς αποτέλεσμα την εστία του Σα.

Στο δεύτερο μέρος ο Μασούρας πέρασε στο παιχνίδι κι ο Ολυμπιακός αν και κατάφερε να ισορροπήσει, δυσκολεύτηκε και πάλι να γίνει απειλητικός.

Στο 51’ η κεφαλιά του Μασούρα δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 60’ ένα σουτ του Φορτούνη κατέληξε στην αγκαλιά του Μπόικο. Στο 63’ ένα σουτ του Μασούρα, απέκρουσε ο τερματοφύλακας των Ουκρανών. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την κατοχή στο δεύτερο μέρος, με τη Ντιναμό να κλείνει τους διαδρόμους προς την εστία της. Στο 74’ ο Χασάν με πλασέ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπόικο. Στο 87’ ο τερματοφύλακας της Ντιναμό είπε όχι και στον Γκερέρο.

Το τελικό σφύριγμα βρήκε τους Ουκρανούς να πανηγυρίζουν την πρόκριση, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν εκτός ευρωπαϊκής συνέχειας.

Ντιναμό Κιέβου (Αλεξάνταρ Χάτκσεβιτς): Μπόικο, Σαμπάνοβ, Μπούρντα, Κεντζιόρα, Μιλολένκο, Μπουγιάλσι, Σεπέλιεβ, Σαπαρένκο (76’ Χάρμας), Τσιχάνκοβ, Βέρμπιτς (90+2’ Αλιμπέκοβ), Σολ (90+2’ Ρουσούν)

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Τσιμίκας, Σισέ, Μεριά, Τοροσίδης, Μπουχαλάκης (65’ Νάτχο), Γκιλιέρμε, Ποντένσε, Ντίας (46’ Μασούρας), Φορτούνης (65’ Γκερέρο), Χασάν

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact