ΚΟΣΜΟΣ

Ντόναλντ Τραμπ για συνυποψήφιά του: «Κοιτάξτε τη μούρη της. Θα ψήφιζε την ψήφιζε κανείς;» [εικόνα]

Ο Ντόναλντ Τραμπ χλεύασε την εξωτερική εμφάνιση της συνυποψήφιάς του και μοναδικής γυναίκας υποψηφίου για το προεδρικό χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, Κάρλι Φιορίνα, σε δηλώσεις του που δημοσιεύτηκαν χθες Τετάρτη, λέγοντας: “Κοιτάξτε αυτή τη μούρη. Θα ψήφιζε κανένας τέτοια μούρη;”.

Το προσβλητικό σχόλιο του δισεκατομμυριούχου–και επικρατέστερου– υποψηφίου για το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικανών δημοσιεύτηκε σε άρθρο στην ιστοσελίδα του περιοδικού Rolling Stone. Σύμφωνα με το περιοδικό, ο Τραμπ έκανε το σχόλιο αυτό ενώ παρακολουθούσε στην τηλεόραση την πρώην επικεφαλής της Hewlett-Packard.

“Μπορείτε να το φανταστείτε; Το πρόσωπο του επόμενου προέδρου; Θέλω να πω, είναι γυναίκα και δεν πρέπει να λέω αρνητικά πράγματα, αλλά ελάτε τώρα παιδιά. Είμαστε σοβαροί;”.

Σε συνέντευξή της στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News, η Φιορίνα από την πλευρά της χαρακτήρισε “πολύ σοβαρά” τα σχόλια του Τραμπ.

“Ίσως, λέω ίσως, του μπαίνω λίγο στο μάτι γιατί ανεβαίνω στις δημοσκοπήσεις”, είπε.

Η Κάρλι Φιορίνα

Το ζήτημα δεν τέθηκε όταν ο Τραμπ έδωσε συνέντευξη στο Fox News και στον Σον Χάνιτι, αλλά ο πολυεκατομμυριούχος υποψήφιος εξέφρασε αγωνία για τη δική του εμφάνιση επισημαίνοντας ότι μόλις είχε επιστρέψει από ταξίδι στην Ουάσινγκτον.

“Δεν έχω κοιταχτεί καθόλου στον καθρέφτη αλλά ελπίζω να είμαι Οκ. Ελπίζω να δείχνω εντάξει”, είπε.

“Μια χαρά είστε”, του απάντησε ο δημοσιογράφος.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τραμπ σχολιάζει αρνητικά την Φιορίνα. Πριν από ένα μήνα, είχε γράψει στο Twitter: “Μόλις συνειδητοποίησα ότι αν ακούσει κανείς για περισσότερα από δέκα λεπτά την Κάρλι Φιορίνα, θα πάθει φρικτό πονοκέφαλο. Δεν έχει καμία πιθανότητα!”.

Αυτή δεν ήταν η μοναδική φορά που ο Τραμπ μιλάει προσβλητικά για γυναίκα στη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας. Τον περασμένο μήνα, μίλησε άσχημα για την δημοσιογράφο του Fox News Μέγκιν Κέλι στη διάρκεια και μετά το ντιμπέιτ των Ρεπουμπλικανών.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact