ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ντόρα Μπακογιάννη: «Μαυρογιαλούρος ο Δούκας»

Δεν έκρυψε την ενόχλησή της η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ για τον δήμαρχο Σπάρτης Πέτρο Δούκα, ενώ για τον πρώην υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Σπήλιο Λιβανό είπε ότι παρασύρθηκε από το κλίμα μιας πλάκας αλλά έβγαζε και μια έλλειψη ενσυναίσθησης.

«Ήταν μια εξοργιστική δήλωση και για όλους εμάς που ζήσαμε την εθνική τραγωδία τότε», είπε η κα Μπακογιάννη, και πρόσθεσε: «αυτό το οποίο έγινε ήταν ότι αποζημιώσαμε με τον ταχύτερο τρόπο μέσω τραπεζών τους ανθρώπους που είχαν χάσει τα πάντα.

Κινητοποιήθηκε ένας κόσμος ολόκληρος να στηρίξει τους ανθρώπους αυτούς και η κυβέρνηση έδειξε γρήγορα αντανακλαστικά και τους έδωσε αυτά τα 3.000 για να έχουν ένα δωμάτιο να κοιμηθούν. Αυτή η κίνηση δεν είχε βρει αντίθετη τότε ούτε την αντιπολίτευση».

Για την εικόνα που παρακολουθήσαμε όλοι είπε: «Είναι εξοργιστική αυτή η εικόνα. Μια λογική Μαυρογιαλούρου που αδικούσε την κυβέρνηση της οποίας ήταν μέλος ο κ. Δούκας και αυτός ήταν ο λόγος που ήταν ακαριαία η αντίδραση Μητσοτάκη.

Όλο αυτό, είναι κόντρα στον αξιακό μας κώδικα και σε ό,τι πιστεύουμε. Για τον κ. Λιβανό με λύπησε πολύ. Παρασύρθηκε από το κλίμα μιας πλάκας που είχε γίνει σε αυτό το τραπέζι και δεν αντέδρασε όπως έπρεπε. Ένας άξιος άνθρωπος έπρεπε να φύγει από αυτό το υπουργείο γι’ αυτό τον λόγο.

Όλοι εμείς κρινόμαστε. Έβγαζε μια έλλειψη ενσυναίσθησης. Δεν υπάρχει πολιτική χωρίς ενσυναίσθηση. Εγώ θυμάμαι εκείνες τις μέρες ως εφιάλτη».

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact