ΕΛΛΑΔΑ

Ντροπή και θλίψη: Η άγνωστη ιστορία από τον χιονιά στην Ελλάδα που συγκλόνισε τον κόσμο

Ξεχειλίζουν από οργή οι μαρτυρίες ανθρώπων που βρέθηκαν εγκλωβισμένοι μέσα στα χιόνια, χωρίς νερό και φαγητό, στον μεγαλύτερο αυτοκινητόδρομο της Ελλάδας.

Το φιάσκο της Αττικής Οδού έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και η διαχειρίστρια εταιρεία έχει κάνει γνωστό πως θα αποζημιώσει 2.000 ευρώ τον κάθε εγκλωβισμένο.

Ομως τα 2.000 ευρώ, κάποιους ανθρώπους δεν θα τους βοηθήσουν να ξεχάσουν αυτό που τους συνέβη και αυτό αφορά τόσο τους ανθρώπους που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό όσο και εκείνους που βρέθηκαν μονάχοι στην Μεσογείων και την Κατεχάκη.

Ίσως ένας από αυτούς που δεν θα το ξεχάσει ποτέ είναι ο πατέρας που βρέθηκε μέσα στα χιόνια με το κοριτσάκι του που έπρεπε να χειρουργηθεί.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί μια φωτογραφία με ένα κοριτσάκι που το κουβαλά στις πλάτες του ένας αστυνομικός της ΟΠΚΕ, προσπαθώντας να το απεγκλωβίσει από τα χιόνια στη λεωφόρο Υμηττού – Κατεχάκη. Πίσω από αυτό το παιδί ακολουθεί ένας ακόμα αστυνομικός αλλά και ο πατέρας του κοριτσιού.

Ο πατέρας είχε ακινητοποιηθεί λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα», όπως και πολλοί άλλοι οδηγοί, από νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας, ενώ πήγαινε το κοριτσάκι του στο νοσοκομείο επειδή έπρεπε να χειρουργηθεί.

Οι αστυνομικοί πήραν το παιδάκι στους ώμους και περπάτησαν 2, 5 με 3 χιλιόμετρα μέχρι να φτάσουν στη Δουκίσσης Πλακεντίας. Εκεί είχαν ειδοποιήσει να βρίσκονται συνάδελφοί τους από την Άμεση Δράση και την ομάδα Δίας ώστε να μεταφέρουν τον πατέρα και το παιδί στο νοσοκομείο για να χειρουργηθεί.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact