ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Άδωνις «έσωσε» τον Παναθηναϊκό απο τα χειρότερα

Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε σήμερα την ποινή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, με τον Ολυμπιακό.

Mπορεί ο Παναθηναϊκός να τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των Θυρών και με ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών και πρόστιμο ύψους 94.500 ευρώ για τα επεισόδια στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, το ντέρμπι όμως, των «αιωνίων» θα συνεχιστεί και αυτό χάρη στην δυναμική παρέμβαση του Αντιπρόεδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης «στρίμωξε» για τα καλά τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη μέσα στη βουλή με αποτέλεσμα να πέσουν στα μαλακά οι «Πράσινοι» και να γλυτώσουν τα χειρότερα.

Ο Κόσμος του Παναθηναϊκού καλό είναι να ανάψει μία λαμπάδα για τον Άδωνι Γεωργιάδη γιατί, η απόφαση που πήρε η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League δεν έχει προηγούμενο. Φυσικά το ενδεχόμενο του υποβιβασμού μοιάζει απίθανο αφού, η ζώνη των μπαράζ απέχει έξι βαθμούς και στον Παναθηναϊκό αρκεί ίσως και μία νίκη κόντρα στον καταδικασμένο Απόλλωνα, για να ξεφύγει βαθμολογικά.

Η ομιλία του Αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη, για το νομοσχέδιο του ΥΠΕΣ για την ισότητα, την έμφυλη βία, την απονομή ιθαγένειας κλπ. στην ολομέλεια της Βουλή

Τι Ισχύει

Στο άρθρο 21 του ΚΑΠ για μη τέλεση η διακοπή αγώνα αναφέρει ότι αγώνας που δεν έληξε χωρίς υπαιτιότητα των δύο ομάδων «συνεχίζεται με τους ίδιους όρους που υπήρχαν κατά τη διακοπή», δηλαδή αριθμός τερμάτων, αριθμός ποδοσφαιριστών και με φιλάθλους στις εξέδρες και η ποινή των “πράσινων” θα εκτιθεί στα επόμενα παιχνίδια με Άρη και ΟΦΗ.

«Στο δεύτερο τμήμα του διακοπέντα αγώνα μπορούν να συμμετάσχουν ακόμη και 11 – ή 14 (ή 15) με τις αλλαγές – διαφορετικοί ποδοσφαιριστές από εκείνους που αγωνίστηκαν στο πρώτο κομμάτι του αγώνα, αλλά δεν μπορούν να συμμετάσχουν όσοι ποδοσφαιριστές έχουν τιμωρηθεί με αποκλεισμό, λόγω αποβολής ή συμπλήρωσης κίτρινων καρτών κατά τον ενδιάμεσο χρόνο.

Οι ποινές που επιβλήθηκαν στους ποδοσφαιριστές στον διακοπέντα αγώνα εκτίονται κανονικά στους αγώνες που τον ακολουθούν, ακόμη και σε άλλη ομάδα, αν ένας τιμωρηθείς ποδοσφαιριστής πάρει στο μεταξύ μεταγραφή, ενώ στην περίπτωση ποδοσφαιριστή που αποβλήθηκε στον διακοπέντα αγώνα, η συνέχιση του αγώνα αυτού δεν προσμετράται για την έκτιση της ποινής που του επιβλήθηκε» σημειώνει ο ΚΑΠ.

Για διαιτητή, είθισται η ΚΕΔ να ορίζει την ίδια διαιτητική ομάδα αλλά δεν είναι απαραίτητο αυτό να συμβεί. Μπορεί δηλαδή, να ορίσει άλλον διαιτητή και όχι τον Γερμανό Φριτς.

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact