ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Αλαφούζος κινδυνεύει να χάσει τον Αλεξανδρόπουλο για ψίχουλα…

Τον Αλεξανδρόπουλο τον έβαλαν στο μάτι μεγάλες ομάδες του εξωτερικού. Κι είναι λογικό. Παιχτρόνι είναι ο Σωτηράκης. Και δεν πήραν τα μυαλά του αέρα. Αυτός θα παίξει έξω και σε μεγάλο σύλλογο. Άλλο θέλω να σου πω.

Το συμβόλαιο του Αλεξανδρόπουλου τελειώνει το καλοκαίρι του 2024. Κι ο Παναθηναϊκός δεν έβαλε ρήτρα για να μην φύγει. Και καλά έκανε για να μην γελάει ο κόσμος κι οι μανατζαραίοι. Και θα σου πω το γιατί. Όταν ο Αλαφούζος του δίνει 180.000 το χρόνο, ποια ρήτρα μπορεί να του βάλει στο συμβόλαιο;

Μπορεί δηλαδή, να του βάλει 200 εκατ. ευρώ; όχι βέβαια. Η ρήτρα αποδέσμευσης του κάθε παίκτη είναι απόρροια της ηλικίας του, του χρόνου συμμετοχής του στην ομάδα, των πριμ που έχει πάρει και οι συμμετοχές του στην εθνική ομάδα, Αυτοί οι παράγοντες λαμβάνονται υπ όψιν σύμφωνα με τις ντιρεκτίβες της FIFA.

Κι αν ο Αλαφούζος έκανε καμία μαγκιά να ανακοινώσει ότι έβαλε ρήτρα 30 εκατ. ευρώ φερ ειπείν στον Αλεξανδρόπουλο, θα γελούσαν και στην FIFA και στην UEFA, αλλά κυρίως θα γελούσαν οι πέτρες.

Αυτή την στιγμή που μιλάμε, ο Αλεξανδρόπουλος δεν πρέπει να κοστίζει περισσότερο από 1 εκατ. ευρώ. Αν τώρα ο Αλαφούζος του ανανεώσει το συμβόλαιο και του δώσει παραπάνω λεφτά, τότε θ’ ανέβει κι η ρήτρα του.

Αν δεν το κάνει ο Αλαφούζος τώρα, θα έχει εγκληματήσει κατά του Παναθηναϊκού και της τσέπης του. Διότι θα τον βουτήξουν πιρ παρά τον πιτσιρικά, έτσι και προσφύγουνε στα αρμόδια οικονομικά – διαιτητικά όργανα της FIFA.

iapopsi.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact