ΕΛΛΑΔΑ

«Ο άνανδρος τον εκτέλεσε πισώπλατα…»: Τι έδειξε η πρώτη ιατροδικαστική εξέταση

Τραύματα από πολλαπλούς πυροβολισμούς φέρει η σορός του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου, που εντοπίστηκε στον κάμπο του Ευηνοχωρίου στο Μεσολόγγι το απόγευμα της Δευτέρας, 22 Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα, όπως διαπιστώθηκε από την ιατροδικαστική εξέταση που πραγματοποιήθηκε επί τόπου, ο 31χρονος δέχτηκε πυροβολισμούς σε πόδια, πλάτη και χέρια από κυνηγετικό όπλο. Τα τραύματα στην πλάτη δείχνουν ότι ο 31χρονος χτυπήθηκε πισώπλατα, ενώ ο ιατροδικαστής φέρεται να μιλά για εναπόθεση του πτώματος στο σημείο.

Πώς εντοπίστηκε η σορός

Η σορός του άτυχου Μπάμπη εντοπίστηκε στην περιοχή «Ευαγγελίστρια» και στο σημείο έσπευσε ιατροδικαστής από την Πάτρα. Πρόκειται για ερημική αγροτική περιοχή, ενώ σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το πτώμα βρέθηκε από ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο της Αστυνομίας, στον βάλτο, σε σημείο που οι αστυνομικοί είχαν ξαναπεράσει. Το συγκεκριμένο σημείο είναι κοντά στην περιοχή των πρώην ΤΕΙ, όπου τις προηγούμενες ημέρες είχαν εντοπιστεί σήματα κινητών τηλεφώνων.

Τον 31χρονο εντόπισε ο Ευάγγελος Αλεξανδρής, επικεφαλής της ομάδας Anubis Cold Case Κ9 team με τον σκύλο ΕΚΟ. Η σορός βρέθηκε πεσμένη μπρούμυτα και σκεπασμένη με βαρύ αντικείμενο. Επίσης έχει εμφανή ίχνη σήψης και είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση λόγω των αλλοιώσεων που επιφέρει η πολυήμερη παραμονή στο βάλτο.

Μάλιστα ο ιατροδικαστής έδωσε εντολή στους αστυνομικούς να μην μετακινήσουν καθόλου τη σορό, καθώς ήθελε να έχει πλήρη εικόνα του πτώματος σε σχέση με τον χώρο τον οποίο βρέθηκε ώστε να εκτιμήσει όλες τις πιθανές αλλοιώσεις τις οποίες υπέστη η σορός έπειτα από τόσες ημέρες μέσα στον βάλτο.

Τώρα αναμένονται οι επίσημες διαδικασίες ταυτοποίησης, οι οποίες θα ολοκληρωθούν μετά την μεταφορά της σορού στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών για νεκροψία-νεκροτομή η οποία θα προσδιορίσει και τα αίτια του θανάτου με κάθε επισημότητα.

Την Τρίτη αναμένεται να ξεκινήσουν εκ νέου οι έρευνες για την εύρεση του όπλου, αφού σύμφωνα με την οικογένεια, το θύμα είχε πάρει μαζί του μια καραμπίνα.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του Μπάμπη συνεχίζονταν με αμείωτο ρυθμό τις τελευταίες 18 ημέρες. Σε αυτές τις έρευνες συμμετείχε και ειδική ομάδα με τρεις σκύλους, οι οποίοι είναι εκπαιδευμένοι να εντοπίζουν ανθρώπινα υπολείμματα, ακόμη και σε βάθος πολλών μέτρων.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact