ΕΛΛΑΔΑ

Ο αστυνομικός που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών συμμετείχε στο ξύλο που έπεσε στα μουσικά βραβεία

Ο αστυνομικός εμφανίζεται να είναι στην παρέα που ακολουθεί τον τράπερ και εμφανίζεται να πιάνεται στα χέρια με την παρέα του άλλου τράπερ στα μουσικά βραβεία του Mad

«Πρωταγωνιστής» στο ξύλο που είχε πέσει στα μουσικά βραβεία του Mad εμφανίζεται να είναι ο αστυνομικός που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών. Στο βίντεο ο αστυνομικός εμφανίζεται να είναι στην παρέα που ακολουθεί τον τράπερ και εμφανίζεται να πιάνεται στα χέρια με την παρέα του άλλου τράπερ.

Μάλιστα, το βίντεο από τον άγριο ξυλοδαρμό είχε κάνει τον γύρο του Διαδικτύου και είχε αμαυρώσει τα μουσικά βραβεία, με αρκετούς να καταγγέλλουν τους δύο τράπερ.

Ο αστυνομικός, σύμφωνα πάντα, με το MEGA, ήταν στην παρέα του Snik, στου οποίου το βίντεοκλιπ είχε πάρει μέρος.

Στο videoclip ενός εκ των πιο γνωστών κομματιών του τράπερ Snik, το «Medusa» είχε πάρει μέρος ο αστυνομικός, ο οποίος κατηγορείται ότι έκανε διακίνηση ναρκωτικών, χρησιμοποιώντας το υπηρεσιακό του αυτοκίνητο.

Ο αστυνομικός φέρεται μάλιστα να ήταν στην προστασία του τράπερ. Στο videoclip, εμφανίζεται δίπλα στον καλλιτέχνη, φορώντας πάντως ένα μαντήλι το οποίο καλύπτει τα χαρακτηριστικά του.

Το videoclip έχει γυριστεί το 2018 και έχει στο youtube 29 εκατομμύρια views.

Οι διάλογοι του αστυνομικού με τον εμπλεκόμενο

Σε διαθεσιμότητα έχει τεθεί ο αστυνομικός – bodybuilder που εμφανίζεται ακόμη και σε βίντεο κλιπ του τράπερ, Snik, για διακίνηση ναρκωτικών. Ο εν λόγω αστυνομικός αλλά και ένας ειδικός φρουρός μπήκαν στο μικροσκόπιο των «αδιάφθορων» της ΕΛ.ΑΣ. Μάλιστα, ελέγχονται πλήρως οι κινήσεις και οι επαφές τους από το Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.

Το ίδιο αποκαλυπτικοί, όμως, για τη δράση τους είναι και οι διάλογοι που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Στο βίντεο του Alpha αναφέρονται οι εξής διάλογοι:

Αστυνομικός: Θα τραβηχτώ για κάτι καλό, δεν μπορώ σήμερα, γι’ αυτό στο λέω.

Εμπλεκόμενος: Ό,τι γουστάρεις.

Αστυνομικός: Τώρα, άμα πας από τον «γείτονα» να μου πεις να πάω (…) από τον γείτονα, να μην ξανατρέχω σαν τον…

Σε άλλο διάλογο οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση δείχνουν να έχουν θορυβηθεί από την παρουσία αστυνομικών της Ομάδας Ζήτα στην περιοχή, όπου φέρονται να έχουν κανονίσει συνάντηση, με αποτέλεσμα να αλλάζουν τον τόπο του ραντεβού.

Εμπλεκόμενος: Να βγεις, να έρθεις να με βρεις, είναι ζητάδες εκεί δίπλα στο σπίτι μου.

Αστυνομικός: Τι έχει;

Εμπλεκόμενος: Τίποτα δεν ξέρω, εκεί είναι σταματημένο.

Πώς αποκαλύφθηκε η δράση του αστυνομικού

Η φυσική αλλά και διακριτική παρακολούθηση των «αδιάφθορων» αποκάλυψε τα κρυφά μεροκάματα που έβγαζε ο αστυνομικός με τα αρχικά Δ.Σ

Φορούσε τη στολή, έμπαινε στο περιπολικό και πήγαινε για υπηρεσία με σκοπό να πατάξει το έγκλημα. Έτσι τουλάχιστον νόμιζαν όσοι γνώριζαν τον αστυνομικό, που να φανταστούν ότι αυτό ήταν το καλύτερο καμουφλάζ για τη δράση του.

Η φυσική αλλά και διακριτική παρακολούθηση των «αδιάφθορων» αποκάλυψε τα κρυφά μεροκάματα που έβγαζε ο αστυνομικός με τα αρχικά Δ.Σ. Μάλιστα, την ημέρα της σύλληψής του, του πέρασαν χειροπέδες την ώρα που προχωρούσε σε μια ακόμη διακίνηση εν ώρα υπηρεσίας. Πελάτης; Ενας συνάδελφός του, ειδικός φρουρός.

Ο αστυφύλακας για να ξεφύγει από τα ραντάρ των συναδέλφων του, όταν έκλεινε τις παραγγελίες, μιλούσε με τους εξής κωδικούς που αποκαλύπτει το Newsbomb.gr: Η κάνναβη ήταν «πεσκέσι» ή «τσαγάκι» ή «άσος», «αέρας» ήταν όταν η πληρωμή δεν γινόταν επί τόπου, «κάδε» ήταν τα δέκα γραμμάρια ναρκωτικών ουσιών.

Ο αστυφύλακας για να ξεφύγει από τα ραντάρ των συναδέλφων του, όταν έκλεινε τις παραγγελίες, μιλούσε με τους εξής κωδικούς που αποκαλύπτει το Newsbomb.gr: Η κάνναβη ήταν «πεσκέσι» ή «τσαγάκι» ή «άσος», «αέρας» ήταν όταν η πληρωμή δεν γινόταν επί τόπου, «κάδε» ήταν τα δέκα γραμμάρια ναρκωτικών ουσιών.

Εξηγήσεις για τη δράση του θα δώσει το πρωί της Τετάρτης όπως και οι υπόλοιποι πέντε συλληφθέντες, μεταξύ αυτών η σύντροφός του αλλά και ο «πελάτης» ειδικός φρουρός.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact