ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δασκαλάκης παραδέχτηκε ότι είχε ερωμένη – «Ήταν κάτι σαρκικό»

Συνεχίζεται για 3η ημέρα η κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, στη δίκη με κατηγορούμενη την εν διαστάσει σύζυγό του, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ο Μάνος Δασκαλάκης δέχεται βροχή ερωτήσεων από τον συνήγορο υπεράσπισης Αλέξη Κούγια, ο οποίος συνέχισε να διαβάζει μηνύματα που αντάλλασσε μεταξύ του το ζευγάρι, ακόμα κι όταν εκείνος είχε φύγει από το σπίτι τους, επιχειρώντας να πλήξει την αξιοπιστία του.

«Μετά τον θάνατο της Μαλένας, το πένθος αντί να μας δέσει μας απομάκρυνε. Εγώ ασχολιόμουν περισσότερο με την Τζωρτζίνα και η κατηγορούμενη είχε κλειστεί στον εαυτό της», είπε ο Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος επέμεινε στην εκτίμησή του ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου σκότωνε τα παιδιά προσδοκώντας την «επιστροφή από πένθος».

Αλέξης Κούγιας: Τι θα κέρδιζε με τη δολοφονία της Ίριδας;

Μάνος Δασκαλάκης: Την επιστροφή από το πένθος.Ήξερε ότι η Τζωρτζίνα είναι η αδυναμία μου. Δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι θα σκότωνε τα παιδιά.

Αλέξης Κούγιας: Στέκεται αυτό που λέτε με το ότι επιδίωκε να σκοτώνει τα παιδιά για να μην σας χάσει; Καταρρέει αυτό που λέτε…

Μάνος Δασκαλάκης: Είναι μια εικασία. Επειδή το 2018 είχα κάνει εξωσυζυγική σχέση και το δέχτηκε. Μετά έπρεπε να μείνει στην Αθήνα για το παιδί και εγώ μόνος στην Πάτρα. Πάνω σε αυτό το στηρίζω.

Αλέξης Κούγιας: Έχετε ιδανική σχέση και σκοτώνει τη Μαλένα;

Μάνος Δασκαλάκης: Μια εικασία είναι.

Πρόεδρος: Γιατί το περιγράφετε ως ιδανικό; Αυτό είναι το ιδανικό για εσάς, ενώ είχατε εξωσυζυγική σχέση το 2018;

Μάνος Δασκαλάκης: Βρέθηκα δυο-τρεις φορές. Της το είπα, το δέχτηκε. Ήταν κάτι εξωσυζυγικό, σαρκικό.

Αλέξης Κούγιας: Το λέτε πρώτη φορά.

Μάρτυρας: Δεν το απέκρυψα.
Δασκαλάκης: «Υποκρινόταν τη σοκαρισμένη»

Ο Μάνος Δασκαλάκης υποστήριξε πως η 34χρονη υποκρινόταν τη σοκαρισμένη, όταν οι γιατροί της ανακοίνωναν τους θανάτους των τριών κοριτσιών.

Αλέξης Κούγιας: Ταιριάζει με την εικόνα μιας γυναίκας που έχει σκοτώσει τα παιδιά;

Μάνος Δασκαλάκης: Ναι, μπορούσε να κλάψει όποτε ήθελε. Από την αρχή της σχέσης μου είχε πει «μπορώ να κλάψω». Έκλαιγε υποκρινόμενη.

Αλέξης Κούγιας: Το σοκ;

Μάνος Δασκαλάκης: Υποκρισία.

Αλέξης Κούγιας: Όπως δηλαδή εσείς υποκρινόσασταν την αγάπη και τον έρωτα έτσι κι αυτή υποκρινόταν το σοκ;

Μάνος Δασκαλάκης: Ναι.

Ο Μάνος Δασκαλάκης υποστήριξε πως η υπεράσπιση χρησιμοποιεί αποσπασματικά τα μηνύματα. «Υπάρχει ροή μηνυμάτων, έχετε επιλεγμένα μηνύματα», είπε απευθυνόμενος στον Αλέξη Κούγια, ενώ όταν ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε για κενά στις καταθέσεις του, ο Μάνος Δασκαλάκης αντέτεινε: «Μετά από όσα έχουν γίνει και το σοκ που έχω πάθει δεν μπορώ να θυμάμαι τα πάντα».
«Ψέματα ότι χειροδικούσα σε βάρος της»

Αναφορικά με κάποια μηνύματα που σύμφωνα με την υπεράσπιση δείχνουν ότι ο μάρτυρας χειροδικούσε σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο Μάνος Δασκαλάκης υποστήριξε πως η κατηγορούμενη έλεγε ψέματα: «Κάθε φορά, ακόμη και σε μικρό τσακωμό, έπαιρνε συγγενικά μου πρόσωπα και τους δημιουργούσε μια εικόνα άσχετη και έλεγε ψέματα», υποστήριξε.

Η εξέταση του Μάνου Δασκαλάκη από την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου συνεχίζεται. Πριν από την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης ο Αλέξης Κουγιας διαμαρτυρήθηκε, απευθυνόμενος με έντονο ύφος, σε συγκεκριμένο δημοσιογράφο για αναφορές σε βάρος του.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact