ΕΛΛΑΔΑ

Ο δεκάλογος του καλού Χρυσαυγίτη: Απαγορεύονται οι παντόφλες-διχάλες, οι βερμούδες Χονολουλού και τα καψουροτράγουδα

Νέα στοιχεία για το πως λειτουργούσε η Χρυσή Αυγή έρχονται στο φως της δημοσιότητας καθώς όπως προκύπτει από εσωτερικά έγγραφα του φασιστικού κόμματος τα μέλη της έπρεπε να έχουν ένα συγκεκριμένο προφίλ, να ντύνονται, να συμπεριφέρονται σαν… σωστοί χρυσαυγίτες και να υπερασπίζονται το οχυρό του facebook.

Το savoir vivre των Χρυσαυγιτών δημοσιεύει το Βήμα, το οποίο επικαλείται έγγραφα που περιλαμβάνονται στη δικογραφία και σε αυτά αναφέρεται πως για να μη γίνει η Χρυσή Αυγή «ΚΚΕ σeξ bar» θα πρέπει όλοι να ακολουθούν κάποιους κανόνες συμπεριφοράς. Για παράδειγμα οι άνδρες απαγορεύεται να φοράνε παντόφλες-διχάλες και βερμούδες Χονολουλού, ενώ οι γυναίκες δεν θα πρέπει να εμφανίζονται με μίνι και ξώπλατες μπλούζες ή με τα στήθη έξω. Επιπλέον απαγορεύεται σε όλους να ακούν καψουροτράγουδα.

Συγκεκριμένα αναφέρεται πως «Εθνικισμός ή φοβερός αγωνιστής δεν είναι αυτός που του ρίχνουν το προφίλ συνέχεια στο facebook. Εθνικισμός ΔΕΝ είναι η διαδικτυακή επανάσταση του τύπου «σφάζω 100 στο γόνατο και το βράδυ βάζω καψουροτράγουδα για να ξεκουραστώ από το σφάξιμο»». Αυτοί οι απίστευτοι προσδιορισμοί για τους μαχητές της Χρυσής Αυγής που πρέπει μετά το… σφάξιμο να μην ακούνε ερωτικά τραγούδια, αλλά και να υπερασπίζονται μέχρις εσχάτων το «οχυρό» του facebook

Μάλιστα τα έγγραφα με τις παραπάνω αναφορές είναι εντελώς ανορθόγραφα. Ακολουθούν μερικά αποσπάσματα (διατηρείται η ορθογραφία του συντάκτη τους).

«Με το να είμαστε ευπρεπός ντυμένοι στα γραφεία (εδώ πρέπει να δώσουμε μεγάλη βάση όχι μόνο σε επίπεδο κλιστώ, αλλά και σε φίλους και απλούς πολίτες που έρχονται στα γραφεία μας). Δεν είναι δυνατόν να βλέπουμε συναγωνιστές να έρχονται στα γραφεία με παντόφλα -διχάλα και βερμούδα της Χονολουλού και γυναίκες με μίνι και ξόπλατες μπλούζες ή με τα στήθη έξω. Εδώ μπαίνουμε και στην κατηγορία του σεβασμού, η Χρυσή Αυγή δεν είναι KKE σeξ bar, ούτε θ αφήσουμε να γίνει».

Αφού λοιπόν το… KKE σeξ bar πρέπει να παραμένει «κλιστώ», η ανοικτή Χρυσή Αυγή πρέπει να διαφέρει από τους άλλους. Χαρακτηριστικές συμβουλές: «όχι νεκροί στα γραφεία μας», «καθημερινή επαφή με τους καθρέφτες» και «διαφοροποίηση από τους μίζερους μικροαστούληδες».

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Θεραπεύτηκαν 1003 ασθενείς με υδροξυχλωροκίνη

Ο Γάλλος επιστήμονας που ανακοίνωσε πρόσφατα την αποτελεσματικότητα…

Κορονοϊός: Ο χάρτης της πανδημίας στην Ελλάδα

Ο κορονοϊός συνεχίζει να εξαπλώνεται στην Ελλάδα. Σύμφωνα…

Νίκος Σύψας: «Προς το τέλος Μαΐου μπορεί να βγούμε λίγο στο ξέφωτο»

Αναφερόμενος στην άρση των μέτρων, ο κ. Σύψας…

BBC: 9 άγνωστοι παράγοντες για τον κορονοϊό

Παρά τις προσπάθειες των επιστημόνων ανά τον πλανήτη,…

Μείωση των δραστηριοτήτων εξετάζει η κυβέρνηση

H κυβέρνηση σε συνεργασία με την ειδική ομάδα…

Έχει χάσει τον έλεγχο η Τουρκία: Πεθαίνουν και τους θάβουν στα χωράφια

Σκηνές χάους από την Τουρκία… Σύμφωνα με όσα…
contact