ΚΟΣΜΟΣ

Ο δεύτερος πιο πλούσιος άνθρωπος του κόσμου θεωρεί ότι δουλεύετε πολύ

Ο Carlos Slim, είναι ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο. Αυτό που ίσως προκαλεί αίσθηση είναι οι απόψεις του περί τριών εργάσιμων ημερών, επιμένοντας ότι «αυτό θα συμβεί» σε κάποια στιγμή στο μέλλον.

Ο μεγιστάνας των τηλεπικοινωνιών υποστηρίζει ότι μια συρρικνωμένη εβδομάδα, θα ενισχύσει την παραγωγικότητα και θα οδηγήσει σε μια πιο υγιή, πιο ευτυχισμένη ζωή.

«Θα πρέπει να έχετε περισσότερο χρόνο για εσάς σε όλη σας τη ζωή – όχι μόνο όταν θα είστε 65 ετών και συνταξιούχοι», δήλωσε ο Slim σε τηλεοπτική συνέντευξη στο CNNMoney.

Τα μηχανήματα πρέπει να λειτουργούν «24 ώρες», ενώ οι πραγματικοί εργαζόμενοι θα πρέπει να εργάζονται τρεις ημέρες την εβδομάδα, για 11-ώρες την ημέρα, μέχρι να γίνουν 75, σύμφωνα με τον Slim.

Γεννημένος στην Πόλη του Μεξικού, ο 72χρονος υπολογίζεται ότι διαθέτει περιουσία αξίας 72 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με το Forbes, χάρη στην αυτοκρατορία με τηλεπικοινωνίες σε όλη τη Λατινική Αμερική.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact