ΖΩΔΙΑ

O Ερμής μπήκε στους Διδύμους και ευνοεί με κάποιο τρόπο όλα τα ζώδια

Σε μια ευνοϊκή για πολλούς θέση βρίσκεται ήδη από χθες και μέχρι και τον Ιούλιο ο πλανήτης Ερμής, σηματοδοτώντας μια εποχή με πολλές αλλαγές και εξελίξεις.

Όπως αναφέρει το astrokoukous.oroskopos.gr, o Ερμής, ο πλανήτης που “ρυθμίζει” την ροή της σκέψης, του λόγου, των επικοινωνιών – σε κάθε μορφή τους- μπήκε χθες 4 Μαΐου στο ζώδιο που είναι και κυβερνήτης, στους Διδύμους, προσφέροντας πνευματική εγρήγορση, αλλά και άνεση έκφρασης του λόγου, γεγονός που θα ευεργετήσει ποικιλοτρόπως την καθημερινότητά μας.

Σε αυτή την θέση θα παραμείνει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα (ως και τις 11 Ιουλίου) γιατί θα κινηθεί και φαινομενικά ανάδρομος από τις 30/5-22/06. Στο συγκεκριμένο άρθρο θα επικεντρωθούμε για το χρονικό διάστημα που ο Ερμής θα κινείται σε ορθή φορά , δηλαδή από τις 4-30 Μαϊου και από τις 22 Ιουνίου έως τις 11 Ιουλίου.

Με τον Ερμή στους Διδύμους το διάστημα είναι εξαιρετικό :

  • Ανασυγκρότηση σκέψης
  • Εποικοδομητικές συζητήσεις
  • Πρωτοβουλίες και αποφάσεις
  • Μετακινήσεις / Ταξιδάκια (τα οποία και σταδιακά θα απελευθερωθούν)
  • Σχεδιασμό Δραστηριοτήτων
  • Ενδιαφέρουσες συναντήσεις
  • Ευχάριστες Γνωριμίες / Επαφές και έντονη κοινωνική δικτύωση
  • Βελτίωση Επικοινωνιών με ανθρώπους κάθε ηλικίας
  • Νέες συμφωνίες
  • Εμπνευσμένες Ιδέες
  • Διεύρυνση γνώσεων

Ο Ερμής από το ζώδιο των Διδύμων,θα σχηματίσει τις παρακάτω αστρολογικές όψεις, μάθε πώς θα σε επηρεάσουν:

 

11 Μαΐου: Ο Ερμής από τους Διδύμους σχηματίζει εξάγωνο με τον Χείρωνα από τον Κριό! Είναι μία καλή ευκαιρία για εποικοδομητικό συλλογισμό των γεγονότων που μας πλήγωσαν, προκειμένου να “θεραπεύσουμε” δυσλειτουργικές καταστάσεις που λειτουργούν σαν “αγκάθι” στη ζωή μας. Ευνοούνται Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και Δίδυμοι, Ζυγοί Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 11η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

12 Μαΐου:  Ο Ερμής από τους Διδύμους σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο . Η μέρα είναι κατάλληλη για να βάλουμε μία συγκεκριμένη δομή σε σχέδια, επικοινωνίες ενώ ευνοούνται ιδιαίτερα οι συμφωνίες / διαπραγματεύσεις / αποφάσεις που θα μπορούν να έχουν μία σταθερή πορεία. Με οδηγό την συγκροτημένη σκέψη, μπορούμε να αξιοποιήσουμε με γνώση και σοφία τα εκφραστικά μας μέσα και το επικοινωνιακό μας χάρισμα. Ευνοούνται οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και Κριοί, Λέοντες, Τοξότες του β΄ δεκαήμερου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες, μεσουράνημα ή ωροσκόπο σε 13  μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

23 Μαΐου :   Οι μέρες κοντά στις 22 Μαΐου φέρνουν πλάνες και εξαπατήσεις, αφού ο Ερμής  από το ζώδιο των Διδύμων σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο του Ιχθύ. Θα χρειαστεί να δείξουμε προσοχή στις επικοινωνίες αλλά και τις αποφάσεις μας , γνωρίζοντας ότι κάποια πράγματα που σκεφτόμαστε, σχεδιάζουμε, ή υπολογίζουμε ετούτη την περίοδο, θα έχουν και αργή εξέλιξη, ενώ θα διαψευστούν και προσδοκίες.  Επιπλέον προσοχή στα μεγάλα λογια και στις υποσχέσεις που δεν θα μπορούν να τηρηθούν.  Τα ζώδια που επηρεάζονται είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου αλλά και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες, μεσουράνημα, ή ωροσκόπο κοντά στην 23η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Λόγω της Αναδρομής του Ερμή η όψη αυτή θα επαναληφθεί στις 5 Ιουνίου (ο Ερμής θα είναι ανάδρομος) και στις 6 Ιουλίου (ο Ερμής θα έχει επιστρέψει σε ορθή φορά) σημαντικό είναι λοιπόν τα παραπάνω ζώδια να σταθούν ιδιαίτερα προσεχτικά σε κρίσεις, εκτιμήσεις, επικοινωνίες, συμφωνίες, σκέψεις, ιδέες, συζητήσεις δεδομένου ότι πολλά γύρω τους θα είναι ψευδή, άστατα, ή και μπερδεμένα.

29 Μαϊου: Κι ενώ ο Ερμής από τους Διδύμους είναι στάσιμος για να ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, συναντά με σύνοδο την Αφροδίτη που κινείται στο ίδιο ζώδιο φέρνοντας επικοινωνίες αισθηματικού περιεχομένου που έχουν άρωμα παρελθόντος. Χρειάζεται προσοχή ωστόσο γιατί ο Ποσειδώνας “καραδοκεί” για να πλανέψει ή αλλιώς μπερδέψει τις καταστάσεις και να προκαλέσει διλήμματα ή και εξαπατήσεις. Αυτή την ημέρα ωστόσο οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 24η μοίρα των παραπάνω ζωδίων, αναμένεται να έχουν κάποια νέα, συζητήσεις, συναντήσεις που θα φέρουν το αίσθημα της χαράς.

Tips Για κάθε Ζώδιο

Κριός: Βρίσκεσαι στην ιδανική περίοδο για να βάλεις σε μία σειρά τις σκέψεις σου, να εκφραστείς με άνεση, να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους και να ανταλλάξεις τις όμορφες ιδέες σου αλλά και να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με το περιβάλλον σου!  Το τηλέφωνο θα χτυπά πιο συχνά, οι μετακινήσεις σου θα είναι περισσότερες, θα μπορείς να έχεις καλές επαφές και συζητήσεις με αδέρφια, ενώ μπορεί να πραγματοποιήσεις κάποια αλλαγή σε μεταφορικό μέσο ή τεχνολογική συσκευή. Πρωτοβουλίες, Αποφάσεις, Συμφωνίες ευνοούνται με κάθε τρόπο!

Ταύρος:  Βρίσκεσαι σε μία περίοδο που μπορείς να κάνεις τις κατάλληλες διαπραγματεύσεις προκειμένου να τακτοποιήσεις οικονομικές υποθέσεις. Νέες Συμφωνίες, Ιδέες, Προτάσεις και Συζητήσεις θα σε βοηθήσουν να βρεις τον κατάλληλο τρόπο για την ανάπτυξη και εξέλιξη των οικονομικών σου. Παράλληλα, η επικοινωνία σου με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν, θα σε βοηθήσει αυτό το διάστημα να ανακτήσεις την αυτοπεποίθηση σου.

Δίδυμος: Με τον κυβερνήτη σου τον Ερμή να κινείται στο δικό σου ζώδιο διανύεις ένα εξαιρετικό διάστημα εξωστρέφειας κι ουσιαστικής επαφής τόσο με τον εαυτό σου, όσο και με τους ανθρώπους γύρω σου! Αρκετές επικοινωνίες,  γνωριμίες, ιδέες, συζητήσεις αλλά και ενάρξεις θα σου δώσουν το κίνητρο για να ανανεώσεις τον τρόπο σκέψης σου αλλά και για να εκφραστείς με περισσότερο ενθουσιασμό,.

Καρκίνος : Με τον Ερμή από το ζώδιο των Διδύμων είσαι σε ένα μεταβατικό στάδιο απολογισμού αλλά και ανασυγκρότησης σκέψεων γεγονός που θα σε βοηθήσει για να βάλεις σε μία σειρά τα αμέσως επόμενα σχέδιά σου. Καταστάσεις του παρελθόντος ή υποθέσεων που δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμα τον κύκλο τους σε κάνουν να βρίσκεσαι σε μία φάση αναζήτηση της αλήθειας. Αναζητάς την πνευματική σου ηρεμία, έτσι λοιπόν αυτό το διάστημα αποστασιοποιείσαι και ανασυγκροτείς τον εαυτό σου!

Λέων: Ο Ερμής από το ζώδιο των Διδύμων σε κοινωνικοποιεί ακόμα περισσότερο, σε φέρνει σε επαφή με νέους ανθρώπους, τονώνει ιδιαίτερα την επιθυμία σου για κοινωνική ζωή αλλά και διεύρυνση των φιλικών σου επαφών! Ευχάριστες προσκλήσεις και προτάσεις από κοινωνικούς χώρους ή άτομα του κοινωνικού κύκλου είναι μέσα στο πρόγραμμα. Συνάμα, έχεις τις ιδέες εκείνες που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω τα προσωπικά σου σχέδια.

Παρθένος: Ο Κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Ερμής, κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο των Διδύμων και σου χαρίζει απλόχερα την πνευματική εγρήγορση, για να αναπτύξεις την καριέρα σου με τον κατάλληλο τρόπο! Το επόμενο διάστημα, επικοινωνείς τα επαγγελματικά σου σχέδια, θέτεις στόχους,  προβάλεις επιτυχώς τον εαυτό σου στον κοινωνικό σου περίγυρο και αναπτύσσεις περισσότερο τις γνωριμίες σου γεγονός που θα σε βοηθήσει στην δόμηση των σχεδίων σου!

Ζυγός: Είναι η στιγμή που βάζεις μπροστά τα επεκτατικά σου σχέδια, έχεις μεγάλες ιδέες οι οποίες και σε θέτουν σε εγρήγορση, ενώ οι επικοινωνίες σου τονώνονται και σου προσφέρουν μία νέα οπτική των πραγμάτων. Την περίοδο που ανοίγεται μπροστά σου, ευνοούνται τα ταξίδια, οι επαφές με άτομα του εξωτερικού ή με ανθρώπους κάθε ηλικίας ή και κάθε κουλτούρας! Αν είσαι μαθητής / φοιτητής θα μπορείς να ανταπεξέλθεις επιτυχώς στα εκπαιδευτικά προγράμματα. Παράλληλα θα φιλοσοφήσεις τις καταστάσεις γύρω σου πιο αισιόδοξα.

Σκορπιός:  Είναι μία καλή περίοδο για να οργανώσεις ένα σχέδιο στρατηγικής στα οικονομικά σου,  πραγματοποιώντας μία καλή διαχείριση στα έσοδα, στα έξοδα, στις υποχρεώσεις αλλά και στα χρεωστικά υπόλοιπα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Μέσα από συζητήσεις / επαφές / έγγραφα, θα μπορέσεις να βάλεις σε μία τάξη ζητήματα πρακτικού περιεχομένου. Συνάμα είναι μία καλή περίοδος για να ισορροπήσεις την λογική με το συναίσθημα, κατανοώντας πιο ουσιαστικά τόσο τον ίδιο σου τον εαυτό όσο και τους ανθρώπους γύρω σου!

Τοξότης: Η περίοδος που ανοίγεται μπροστά σου σε βοηθά να έρθεις σε ουσιαστική επαφή με τους ανθρώπους που έχουν μία σταθερή παρουσία στη ζωή σου, το σύντροφο ή και τους συνεργάτες. Οι συζητήσεις σας θα σε βοηθήσουν να κατανοήσεις και την θέση των ανθρώπων που σε συντροφεύουν.  Παράλληλα το διάστημα αυτό κρίνεται θετικό για να κάνεις νέες γνωριμίες με ανθρώπους που μπορείς να αναπτύξεις μαζί τους μία ουσιαστική σχέση που θα μπορέσει να πάρει μία πιο σταθερή μορφή.

Αιγόκερως: Με τον Ερμή από το ζώδιο των Διδύμων η σκέψη σου επικεντρώνεται σε θέματα που αφορούν την εργασία, την καθημερινότητα, αλλά και την φυσική σου κατάσταση.  Παίρνεις τις πρωτοβουλίες εκείνες που θα σε βοηθήσουν να βάλεις σε μία καλή πορεία την εργασιακή σου δραστηριότητα. Έρχεσαι σε επαφή με κόσμο και αυτό σε βοηθά στην ουσιαστική ανάπτυξη της εργασίας σου. Παράλληλα είναι ένα καλό διάστημα για να βελτιώσεις την προσωπική σου ευεξία παίρνοντας την πρωτοβουλία να κόψεις κακές συνήθειες ή να ξεκινήσεις σωματική άσκηση / καλή διατροφή!

Υδροχόος: Ο Ερμής εισέρχεται στο φιλικό για σένα ζώδιο των Διδύμων  και η περίοδος που ανοίγεται μπροστά σου είναι γεμάτη διασκέδαση, κοινωνικές επαφές αλλά και πολλά φλερτ! Αφιερώνεις περισσότερο χρόνο για ενασχόληση με την τέχνη, δημιουργικές δραστηριότητες, επικοινωνία με τον ερωτικό σύντροφο ή και γνωριμίες με άτομα που θα σου ξυπνήσουν το ερωτικό ενδιαφέρον! Αν είσαι γονιός ευνοείται αυτό το διάστημα η βελτίωση επικοινωνιών με τα παιδιά σου!

Ιχθύς: Μπαίνεις σε μία περίοδο που έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις και να πάρεις αποφάσεις για θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένειά σου! Είσαι πιο εξωστρεφής και έτοιμος να βρεις λύσεις σε θέματα που σε απασχόλησαν την τελευταία περίοδο, ενώ μπορείς να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά στους δικούς σου ανθρώπους, βελτιώνοντας ουσιαστικά την επικοινωνία σου μαζί τους!

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact