ΖΩΔΙΑ

Ο Φεβρουάριος θα φέρει ερωτικές επανασυνδέσεις σε κάποια ζώδια

Μπορεί στις 14 Φεβρουαρίου να είναι η γιορτή των ερωτευμένων, αλλά οι αστρολόγοι εκτιμούν πως μια άλλη μέρα του ερχόμενου μήνα, θα είναι η πιο ερωτική της χρονιάς, ενώ μέσα στο δεύτερο μήνα του νέου έτους κάποια ζώδια θα δουν παλιές αγάπες τους να αναβιώνουν.

Όπως αναφέρει το oroskopos.gr ο Φεβρουάριος 2021 αναμένεται να είναι ένας επεισοδιακός μήνας για τα ερωτικά, οι σχέσεις αλλάζουν μορφή, άλλες δοκιμάζονται όμως έχουμε και νέους έρωτες οι οποίοι και ξεπροβάλουν φέρνοντας ανατροπές στα μέχρι σήμερα δεδομένα … Παλαιά και νέα συναισθήματα μπαίνουν αυτό το μήνα στο καζάνι εξελίξεων και παρατηρούμε πολλές αλλαγές στις σχέσεις. Ποια ζώδια όμως θα έχουν τα τυχερά τους; Ποιοι θα αναζωογονηθούν και θα απολαύσουν τον έρωτα σε όλο το μεγαλείο; Ποιοι θα ζήσουν επανασυνδέσεις;;; Για πάμε να δώσουμε όλες τις απαντήσεις…..

Ερωτικές Επανασυνδέσεις Φεβρουαρίου 2021

Στο μεγαλύτερο μέρος του Φεβρουαρίου ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο του Υδροχόου, έτσι λοιπόν θα τρυπώσουν οι δεύτερες σκέψεις αλλά θα υπάρξουν και αυτές οι ανύποπτες επικοινωνίες από το παρελθόν που σε αιφνιδιάζουν και σε κάνουν να αναρωτιέσαι «Και τώρα τι γίνεται, τι κάνω»;;;; Κι ενώ τον πρώην σύντροφο έχεις κάτι μήνες να τον δεις και πολύ πιθανό να γνωρίζεις ότι είναι ήδη σε άλλη σχέση … τσουπ φάντης μπαστούνης μπροστά σου ζητώντας μία δεύτερη ευκαιρία …. Ποιοι θα έχετε την τιμητική στις επανασυνδέσεις;; Λέοντες, Υδροχόοι, Ζυγοί του 2ου και 3ου δεκαημέρου Μαζί εύνοια για ερωτική επανασύνδεση δέχεστε και όσοι έχετε ωροσκόπο, Αφροδίτη ή Άρη στα παραπάνω ζώδια στο 2ο και 3ο δεκαήμερο.

Η πιο «τυχερή» μέρα στον έρωτα για το 2021

Η πιο τυχερή ημέρα του 2021 για τα αισθηματικά, είναι η 11η Φεβρουαρίου όπου η Αφροδίτη συναντά τον Δία, προσφέροντας απλόχερα τις ευκαιρίες για πλήρη ερωτική ικανοποίηση. Η συνάντηση Αφροδίτης – Δία πραγματοποιείται στην 12η μοίρα, έτσι λοιπόν οι πιο ευεργετημένοι θα σταθούν στα ερωτικά τους οι Λέοντες – Υδροχόοι – Ζυγοί του 2ου δεκαημέρου ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί 3 Αυγούστου, 1 Φεβρουαρίου, 2 Οκτωβρίου. Ωστόσο αν έχεις ωροσκόπο , Αφροδίτη ή Άρη κοντά στην 12η μοίρα των παραπάνω ζωδίων να αναμένεις ότι κάτι πολύ καλό θα σου συμβεί κοντά στις παραπάνω ημερομηνίες. Ωστόσο και αρκετοί Κριοί – Τοξότες – Δίδυμοι του 2ου δεκαημέρου θα έχουν κοντά στην 11η Φεβρουαρίου ένα τυχερό μήνυμα, μία γνωριμία , μία επαφή που θα τους συναρπάσει.

Πότε να αναμένεις θετικές εξελίξεις στα αισθηματικά σου;;;;

Ως τις 25 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου χαρίζοντας μεγαλύτερη άνεση, χαρά και ικανοποίηση στα αισθηματικά των Διδύμων, Ζυγών, Υδροχόων και Κριών , Λεόντων, Τοξοτών. Από τα παραπάνω ζώδια τονίζω ότι οι Λέοντες και οι Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου θα πρέπει να κάνετε και κάποιας μορφής ξεκαθαρίσματα. Στην συνέχεια από τις 25 Φεβρουαρίου, η Αφροδίτη εισέρχεται σε μία πιο αγαπησιάρικη και ρομαντική θέση, στον Ιχθύ, όπου από αυτό το ζώδιο θα μας γεμίσει συναισθήματα…. Οι τελευταίες ημέρες του μήνα βρίσκουν ευνοημένους στα αισθηματικά τους, τους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες και τους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact