ΚΟΣΜΟΣ

«Ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος έχει ξεκινήσει!»

«Ίσως είναι καιρός να αναγνωρίσουμε ότι η ειδική επιχείρηση της Ρωσίας στην Ουκρανία έφτασε στο τέλος της, με την έννοια ότι έχει ξεκινήσει ένας πραγματικός πόλεμος»

Αυξάνεται η επιθετικότητα της Ρωσίας, σε μία χρονική στιγμή που όλα δείχνουν πως βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο μιας που ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν δείχνει να καταλήγει όπως επιθυμούσε η Μόσχα, με την κατάληψη του Κιέβου να θυμίζει πλέον «όνειρο θερινής νυκτός» και τις στρατιωτικές επιχειρήσεις να έχουν περιοριστεί στην περιοχή του Ντονμπάς.

Ενδεικτική, λοιπόν, του εκνευρισμού της Ρωσίας, είναι και η αύξηση των εμπρηστικών δηλώσεων στα ρωσικά μίντια, με χαρακτηριστικές αυτές της δημοσιογράφου του κρατικού δικτύου «Russia One», Ολγας Σκαμπέγιεβα, η οποία, ούτε λίγο ούτε πολύ, ανέφερε πως ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος έχει ξεκινήσει! Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά δημοσίευμα της Daily Mail, η Ρωσίδα δημοσιογράφος έφτασε στο σημείο να κάνει λόγο για αποστρατικοποίηση ολόκληρης της συμμαχίας του ΝΑΤΟ.

Την ώρα που η Ρωσία προχωρά (αργά) στις επιχειρήσεις της στα νοτιοανατολικά της Ουκρανίας, δίνοντας σκληρές μάχες, η Ρωσίδα παρουσιάστρια, όργανο προπαγάνδας του Βλαντίμιρ Πούτιν, έστειλε ηχηρό μήνυμα σε Λονδίνο και Ουάσινγκτον ότι θα πληρώσουν «βαρύ τίμημα» για την εμπλοκή τους στον πόλεμο. Στην εκπομπή της, η Σκαμπέγιεβα κήρυξε ουσιαστικά τον πόλεμο στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ και υποστήριξε την έναρξη μίας νέας ρωσικής στρατιωτικής εκστρατείας που θα εκτείνεται πέρα από τα σύνορα της Ουκρανίας, σύμφωνα με το βρετανικό δημοσίευμα.

«Ίσως είναι καιρός να αναγνωρίσουμε ότι η ειδική επιχείρηση της Ρωσίας στην Ουκρανία έφτασε στο τέλος της, με την έννοια ότι έχει ξεκινήσει ένας πραγματικός πόλεμος: ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος», τόνισε η Σκαμπέγιεβα. «Είμαστε αναγκασμένοι να προβούμε στην αποστρατικοποίηση όχι μόνο της Ουκρανίας, αλλά και ολόκληρης της συμμαχίας του ΝΑΤΟ», πρόσθεσε με στόμφο η Ρωσίδα δημοσιογράφος. Οι δηλώσεις της διατυπώθηκαν στην 60λεπτη εκπομπή της όπου πολλοί Ρώσοι αναλυτές, σχολιαστές και «πολιτικοί εμπειρογνώμονες» εκθέτουν τις απόψεις τους για την «ειδική στρατιωτική επιχείρηση» του προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στην Ουκρανία.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact