ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Ο Γαϊτάνος ως θεός Διόνυσος!

Από τα θρησκευτικά τροπάρια στην αναβίωση αρχαίων ελληνικών τελετών! Ο Πέτρος Γαϊτάνος που, όπως φαίνεται, δεν φοβάται να εκτεθεί, ακόμη και πρωταγωνιστώντας σε αρχαιοελληνικό… σόου, μεταμφιέστηκε σε αρχαίο θεό αναπαριστώντας με τη Στέλλα Γεωργιάδου τα «Διονύσια», στο κτήμα της τραγουδίστριας στην Κύπρο. Την περασμένη Κυριακή, στο Κτήμα Γεωργιάδη (μιλάμε για τον παραδοσιακό πολυχώρο, στον παλιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού, στη Σκαρίνου) η Στέλλα διοργάνωσε μια εκδήλωση χαράς και κεφιού εμπνευσμένη από την αρχαία διονυσιακή λατρεία, με την ίδια και τους περισσότερους από τους παρευρισκομένους να είναι ντυμένοι στο ύφος της αρχαίας ελληνικής εποχής, φορώντας χιτώνες και σανδάλια.

Γκεστ σταρ αυτής της ιδιαίτερης εκδήλωσης ήταν ο Πέτρος Γαϊτάνος, ο οποίος φορούσε πράσινο χιτώνιο που αποκάλυπτε το… μισό στέρνο του, στα μαλλιά του είχε βάλει στεφάνι ελιάς και στα χέρια του κρατούσε αρχαϊκή λύρα, υποδυόμενος προφανώς τον θεό Διόνυσο ή εν πάση περιπτώσει κάποιον αρχαίο… μουζικάντη. Θα πρέπει να τονίσουμε ότι η εικόνα του τραγουδιστή σε αρχαιοελληνικό στιλ δεν ήταν αρεστή σε όλους τους χρήστες του διαδικτύου, που έτυχε να τον δουν μέσα από τις φωτογραφίες του διονυσιακού… γλεντιού, τις οποίες -να σημειώσουμε- ανέβασε ο ίδιος στην προσωπική σελίδα του στο facebook.

Πάντως, ο Πέτρος Γαϊτάνος δίνει σε όλους -κακοπροαίρετους και μη- την εξής πολύ απλή και με μια δόση ειλικρίνειας εξήγηση: «Στην Κύπρο, η Στέλλα είχε μια εκδήλωση με αρχαία ενδύματα και γιορτές σε ένα υπέροχο κτήμα που έχει φτιάξει, για την προβολή της Αρχαίας Ελλάδας στους τουρίστες. Η Στέλλα μού ζήτησε να ενταχθώ στη γιορτή, εγώ με χαρά αμέσως έγινα ένα μαζί τους, οι φίλοι μάς φωτογράφισαν κι εμείς μπήκαμε στο κλίμα των προγόνων μας. Μου αρέσει να παίζω κάθε στιγμή της ζωής μου, να νιώθω παιδί, να αλλάζω τον χρόνο και τον συντονισμό της έκφρασής μου μέσα μου. Η ζωή είναι τόσο ωραία όταν τη χαίρεσαι απλά, σαν παιδί» έγραψε ως σχόλιο στις φωτογραφίες του.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact