ΖΩΔΙΑ

Ο Ιανουάριος θα είναι ο καλύτερος μήνας για αυτά τα τρία ζώδια

Ο Ιανουάριος του 2021 θα είναι ο καλύτερος μήνας για τα τρία παρακάτω ζώδια, σύμφωνα με την αστρολογία.

Παρθένος

Δύο από τους μεγαλύτερους και πιο τρομακτικούς πλανήτες στο ηλιακό σύστημα έχουν εγκαταλείψει επίσημα τον πέμπτο Οίκο της αγάπης, του πάθους και της ευχαρίστησής σου, Παρθένε. Αυτό σημαίνει ότι αισθάνεσαι τα αποτελέσματα αυτόν τον μήνα και μάλλον αισθάνεσαι ήδη ότι ένα βάρος έχει φύγει από τους ώμους σου. Ο δυναμικός Άρης θα αφήσει τελικά τον όγδοο Οίκο της οικειότητας, του μετασχηματισμού και των ψυχικών δεσμών σου, μετά από μια μακρά περίοδο προβληματισμού και ενδοσκόπησης. Ο Ήλιος και η Αφροδίτη θα διαδώσουν επίσης την αγάπη στον πέμπτο Οίκο της χαράς σου, οπότε απόλαυσε τον καθαρό αέρα.

Αιγόκερως

Χρόνια πολλά, Αιγόκερε. Χαιρέτισε ένα άλλο ευλογημένο ταξίδι γύρω από τον Ήλιο και σε ένα υπέροχο νέο έτος που ήρθε με αγάπη και ευλογίες. Ο εορτασμός των γενεθλίων σου είναι μόνο η αρχή, γιατί αυτό δεν είναι καν μέρος του Ιανουαρίου. Πρώτον, ο αδίστακτος πλανητικός κυβερνήτης σου, ο Κρόνος, είναι επίσημα εκτός ανάδρομης πορείας, κάτι το οποίο φαίνεται απίστευτα απελευθερωτικό. Δεύτερον, ο Ήλιος και η Αφροδίτη διέρχονται μέσα από το ζώδιο σου, οπότε όχι μόνο αισθάνεσαι ενεργοποιημένη, αλλά επίσης γοητευτική, ευχάριστη και ίσως λίγο σαγηνευτική. Συνεχίσε να κινείσαι σε υψηλή συχνότητα καθώς η πανσέληνος αυτού του μήνα θα είναι ιδιαίτερα σημαντική για εσένα.

Υδροχόος

Τα γενέθλιά σου είναι κοντά, Υδροχόε. Προτού ετοιμαστείς να ξεκινήσεις ένα νέο ταξίδι γύρω από τον Ήλιο, αφιέρωσε λίγο χρόνο για να σκεφτείς τις ελπίδες, τις επιθυμίες και τα όνειρά σου. Ο τυχερός Ερμής κάνει το ντεμπούτο του στο ζώδιο σου για πρώτη φορά σε 13 χρόνια και η νέα εποχή στην οποία μπαίνουμε συλλογικά έχει το όνομά σου. Ήρθε η ώρα να επεκτείνεις τους προσωπικούς και επαγγελματικούς σου ορίζοντες. Ο επαναστατικός πλανητικός κυβερνήτης σου, ο Ουρανός, σταματάει να είναι ανάδρομος αυτό το μήνα, κάτι το οποίο συνεχίζει να σβήνει την επιθυμία σου για ελευθερία και να τροφοδοτεί τις εμπνεύσεις σου.

Φωτό απο pexels

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact