ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Κασσελάκης απέλυσε τον Τεμπονέρα από επιστημονικό συνεργάτη

Επίδεινώνεται συνεχώς το κλίμα μεταξύ του Διονύση Τεμπονέρα και του Στέφανου Κασσελάκη.

Σύμφωνα το iefimerida, πριν τις δραματικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών και την ανοιχτή κόντρα μεταξύ των δύο που εκδηλώθηκε στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας της Τρίτης, ο Στέφανος Κασσελάκης είχε ζητήσει την απόλυση του Διονύση Τεμπονέρα από τη θέση του επιστημονικού συνεργάτη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Διονύσης Τεμπονέρας ήταν επιστημονικός συνεργάτης του Διονύση Καλαματιανού, ο οποίος είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Το αίτημα για την απόλυση Τεμπονέρα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, έγινε με αφορμή τη συμμετοχή του στην εκδήλωση των τριών (Τεμπονέρα, Αχτσιόγλου, Χριστοδουλάκη) για την Κεντροαριστερά. Τότε, άτομα από το περιβάλλον του Στέφανου Κασσελάκη, σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν ζητήσει τη διαγραφή του Διονύση Τεμπονέρα από τον ΣΥΡΙΖΑ. Και μπορεί τελικά τότε να μην τον διέγραψαν, αλλά τον απέλυσαν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε την απόλυση Τεμπονέρα, ενόψει της εκδήλωσης των τριών στο θέατρο Άλφα. To τηλεφώνημα της απόλυσης, όπως αποκαλύφθηκε από τον ίδιο τον Δ.Τεμπονέρα στην τελευταία συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας την περασμένη Τρίτη έγινε από τον Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη Μανώλη Καπνισάκη.

«Μου τηλεφώνησε ο διευθυντής σου και μου ζήτησε να διακόψω τη συνεργασία με την ΚΟ»

Συγκεκριμένα, στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας της περασμένης Τρίτης, όπου η ένταση ήταν μεγάλη μεταξύ Κασσελάκη και Τεμπονέρα, έγινε και ο εξής διάλογος:

Στέφανος Κασσελάκης: «Διονύση, είσαι καλός εργατολόγος, σου ζήτω να συστρατευθείς μαζί μου μέχρι τις εθνικές εκλογές. Έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά με το δίκτυο συνταξιούχων».

Διονύσης Τεμπονέρας: «Πρόεδρε η εμπιστοσύνη αποδεικνύεται όχι με λόγια αλλά με πράξεις. Τρεις μήνες έχω να βγω στα κομματικά μέσα και όπως πληροφορούμαι, είμαι «κομμένος με εντολή προέδρου». Δεύτερον, μου τηλεφώνησε ο διευθυντής σου εκ μέρους σου και μου ζήτησε να διακόψω τη συνεργασία μου με την κοινοβουλευτική ομάδα που καθημερινά ασχολούμαι».

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact