ΚΟΣΜΟΣ

O «καυτός» ανιψιός της Χίλαρι Κλίντον, νέο ατού για τις εκλογές [εικόνες]

Σχεδόν άγνωστος στο ευρύ κοινό, ο γιός του ετεροθαλούς αδελφού του Μπιλ Κλίντον έγινε ξαφνικά το πιο διάσημο πρόσωπο της φαμίλιας.

Ο Τάιλερ Κλίντον, 22 ετών, εμφανίστηκε στο συνέδριο των Δημοκρατικών της 26ης Ιουλίου στη Φιλαδέλφεια για να παρακολουθήσει την διαδικασία χρίσματος στη θεία του Χίλαρι Κλίντον. Μερικά δευτερόλεπτα στο γυαλί έφτασαν ώστε ο πανέμορφος νεαρός να κερδίσει αστραπιαία τα social media του πλανήτη.


Οι χρήστες γρήγορα άρχισαν να ψάχνουν στο ίντερνετ πληροφορίες και φωτογραφίες του γιού του αδελφού του Μπιλ Κλίντον, Ρότζερ Κλίντον τζούνιορ.
Ο Τάιλερ Κλίντον είναι σήμερα μοντέλο και θεωρείται ήδη ο Πρώτος Ανιψιός των ΗΠΑ. Πόζαρε πολλές φορές με γυμνό στήθος και οι εικόνες του κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.


Οσοι αναζήτησαν τις εικόνες γρήγορα κατάλαβαν ότι ο Τάιλερ Κλίντον μεγάλωσε σχεδόν δίπλα στους διάσημους θείους του και απολάμβανε την αγάπη τους.

(Ο Ρότζερ, ο Μπιλ και ο ανιψιός Τάιλερ)

 

(Η Τσέλσεα Κλίντον με τον μικρό Τάιλερ Κλίντον)


Ο πατέρας του Ρότζερ Κλίντον είναι ηθοποιός και μουσικός, όχι ιδιαίτερα επιτυχημένος. Η οικογένεια Κλίντον υπήρξε φτωχή και με πολλά προβλήματα. Πατέρας του πρώην προέδρου των ΗΠΑ ήταν ο William Jefferson Blythe, πλασιέ στο επάγγελμα, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο τρεις μήνες πριν γεννηθεί ο μελλοντικός πρόεδρος των ΗΠΑ και όταν γεννήθηκε ο Μπιλ Κλίντον ονομαζόταν κι εκείνος William Jefferson Blythe III. Μητέρα του ήταν η Virginia Kelley, η οποία ξαναπαντρεύτηκε με τον Ρότζερ Κλίντον και έτσι ο Μπιλ πήρε το όνομά του σε ηλικία 15 ετών. Από το νέο της γάμο με τον Ρότζερ Κλίντον γεννήθηκε ο ετεροθαλής αδελφός Ρότζερ Κλίντον τζούνιορ. Ας σημειωθεί ότι το περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσαν τα δύο παιδιά ήταν πολύ δύσκολο γιατί ο Κλίντον ήταν χαρτοπαίκτης, αλκοολικός και χτυπούσε τη γυναίκα του, μητέρα των δύο αγοριών. Συχνά ο Μπιλ Κλίντον αναγκαζόταν να προστατεύει τον μικρό αδελφό του γιατί ο Κλίντον έπινε και τον έσπαζε στο ξύλο.
Ο Ρότζερ Κλίντον τζούνιορ παντρεύτηκε το 1994 και από τον γάμο του γεννήθηκε ο Τάιλερ Κλίντον, τον οποίο το τότε προεδρικό ζεύγος αγκάλιασε με αγάπη. Ας σημειωθεί ότι και ο Ρότζερ Κλίντον τζούνιορ υπήρξε αλκοολικός και έχει συλληφθεί για οδήγηση σε κατάσταση μέθης.

(Ο πατέρας Κλίντον, η μητέρα και ο Ρότζερ Κλίντον τζούνιορ)

(Ρότζερ Κλίντον τζούνιορ και ο γιός του Τάιλερ)

 

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact