ΚΟΣΜΟΣ

Ο Κλίντον κι αν εγέρασε μυαλό δεν λέει να βάλει – «Καρφώθηκε» στο στήθος σέξι δασκάλας [εικόνες]

Ο Μπιλ Κλίντον βρέθηκε σε εκδήλωση και μαγεύτηκε από μία μελαχρινή καλλονή με αποτέλεσμα να καρφωθεί στο στήθος της και να τον συλλάβει ο φωτογραφικός φακός.

Η μελαχρινή κοπέλα ζήτησε από τον πρώην πλανητάρχη να βγάλουν μία selfie και εκείνος δέχτηκε με χαρά. Έτσι, στάθηκε δίπλα της αλλά η κάμερα του κινητού τον συνέλαβε να κοιτάζει επίμονα το στήθος της γυναίκας. Η συγκεκριμένη φωτογραφία αναρτήθηκε στο Reddit και η περιγραφή αναφέρει: «Ο Πρόεδρος Κλίντον δεν κατάλαβε ότι η φίλη μου έβγαζε selfie εκείνη την στιγμή».

Η νεαρή που μάγεψε τον Κλίντον ονομάζεται Αριέλ Αβντάλι, είναι δασκάλα και ζει στο Λος Άντζελες αλλά κατάγεται από το Ισραήλ. Η Daily Mail επικοινώνησε με την Άριελ αλλά δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις ούτε να διευκρινίσει τι συνέβη εκείνη την ημέρα.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact