ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Ο «ξανθός πειρασμός» του Λιμενικού «σαλπάρει» για το «My Style Rocks»

Πέταξε τη στολή ο «ξανθός πειρασμός» του Λιμενικού και άνοιξε πανιά για άλλη καριέρα, πιο λαμπερή. Η Ελληνίδα «Lara Croft», όπως χαρακτήρισαν την Κατερίνα Πλακίδα για τα πάντα πιασμένα σε αλογοουρά μακριά ξανθά μαλλιά της και τις εντυπωσιακές καμπύλες της, που διαγράφονταν ανάγλυφα με την επιχειρησιακή στολή, «σαλπάρει» για το reality του Σκάι «My Style Rocks».

Η πανέμορφη Κατερίνα με την ιδιαίτερη προσωπικότητα, την άποψη, τα επιχειρήματα και τον ευθύ και δυναμικό χαρακτήρα δεν μάσησε ποτέ τα λόγια της και έτσι πολλές φορές είχε προκαλέσει αντιδράσεις.

Μετά τη δικαστική της αντιπαράθεση με τον αστυνομικό της Τροχαίας Φωτεινό Παγιαύλα, που είναι γνωστός για την ενασχόλησή του με κινήματα ανθρώπινων δικαιωμάτων, αποφάσισε να παραιτηθεί και να αλλάξει επαγγελματικό περιβάλλον.

Οι δύο ένστολοι είχαν γνωριστεί το 2015 στη Σάμο, όπου ήταν επιφορτισμένοι με το Μεταναστευτικό.

Η συναδελφική σχέση εξελίχτηκε το 2016 σε μία μεγάλη διαδικτυακή κόντρα, καθώς ο τροχονόμος πήρε δημόσια θέση υπέρ των μεταναστών, του Athens Pride και της LGBT κοινότητας, προκαλώντας αντιδράσεις στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ., που του επέβαλε περιοριστικά μέτρα.

Σε ένα σχόλιό του για την τραγουδίστρια Νατάσσα Μποφίλιου στο facebook απάντησε η Κατερίνα Πλακίδα, με τον αστυνομικό να ανταπαντά με υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Τότε η λιμενικός υπέβαλε μήνυση σε βάρος του, δηλώνοντας ότι οι χαρακτηρισμοί μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ψυχική υγεία του εξάχρονου -τότε- παιδιού της.

«Η ανωτέρω δημοσίευσή του έγινε αφορμή να δεχτώ και επιπλέον υβριστικά και προσβλητικά σχόλια προς το πρόσωπό μου από διαδικτυακούς φίλους του» ανέφερε και υποστήριζε πως ως λιμενικός έχει υπηρετήσει «στην καταγραφή και τη φύλαξη αλλοδαπών-μεταναστών σε νησιά του Αιγαίου και της παραμεθορίου με ζήλο και αυταπάρνηση».

Mε extreme εμφάνιση και μεσογειακές καμπύλες

Μετά την αποχώρησή της από το Λιμενικό, η Κατερίνα Πλακίδα δραστηριοποιήθηκε στον χώρο της γυναικείας ομορφιάς, που γνωρίζει καλά, καθώς πάντα η εικόνα της ήταν ιδιαίτερα προσεγμένη και εντυπωσιακή.

Οι γραμμές του κορμιού της σε συνδυασμό με τις έντονες μεσογειακές καμπύλες της έλκυαν πάντα τα βλέμματα, ενώ ξεχώριζε για τις ενδυματολογικές της προτιμήσεις, που ξεφεύγουν από τα καθιερωμένα, καθώς το στιλ της χαρακτηρίζεται extreme και πρωτότυπο! Μάλιστα, συμμετέχει σε κλιπ και επαγγελματικές φωτογραφίσεις.

Τα στοιχεία αυτά αναγνώρισαν, προφανώς, οι παραγωγοί του «My style rocks», που πρόκειται να βγει στον αέρα την επόμενη σεζόν, και της πρότειναν να συμμετάσχει στον τρίτο κύκλο της εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι. Σύμφωνα με την «εφημερίδα Espresso», πέρασε από κάστινγκ και φέρεται ότι έχει προκριθεί μεταξύ των φαβορί για να συμμετάσχει ως υποψήφια στο reality μόδας!

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact