ΚΟΣΜΟΣ

Ο νομάρχης Αδριανούπολης απειλεί τους πρόσφυγες -«Αν δεν φύγουν, θα γίνει χρήση βίας»

«Εάν δεν εγκαταλείψουν οι πρόσφυγες την Αδριανούπολη μέχρι το μεσημέρι, θα γίνει χρήση βίας», δήλωσε ο νομάρχης Αδριανούπολης Ντουρσούν Αλί Σαχίν αναφερόμενος στους πρόσφυγες οι οποίοι εδώ και μέρες φθάνουν με διάφορα μέσα από την Κωνσταντινούπολη με σκοπό να διασχίσουν τα ελληνοτουρκικά ή τα βουλγαροτουρκικά σύνορα με προορισμό ευρωπαϊκές χώρες.

Ο νομάρχης ανακοίνωσε ότι από τους περίπου 1.200 πρόσφυγες που περίμεναν στο σταθμό λεωφορείων της Αδριανούπολης για να κατευθυνθούν προς τα τουρκοβουλγαρικά σύνορα στο Καπίκουλε, οι 500 επέστρεψαν σήμερα στην Κωνσταντινούπολη και ότι σε διάφορα σημεία της Αδριανούπολης υπάρχουν άλλοι 750 πρόσφυγες.

«Συνολικά 7.000 πρόσφυγες οδηγήθηκαν τις τελευταίες δέκα μέρες από την Αδριανούπολη στην Κωνσταντινούπολη», είπε ο νομάρχης.

Πρόβλημα στα ελληνοτουρκικά σύνορα τόσο στην πύλη Παζάρκουλε-Καστανιές όσο και στην πύλη Κήποι-Ύψαλα δεν υπήρξαν, σύμφωνα με τις τουρκικές τελωνειακές αρχές, αφού οι πρόσφυγες δεν μπορούν να πλησιάσουν στα σύνορα.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact