ΕΛΛΑΔΑ

Ο πατέρας της κοπέλας που διαπομπεύθηκε ως φορέας του AIDS υποδεικνύει 48χρονο ως δράστη – Λέει ότι είναι υγιής η κόρη του [έγγραφα]

Σε προσωπικούς λόγους αποδίδει ο πατέρας της κοπέλας από τη Λέσβο που είδε να διαπομπεύεται ως φορέας του AIDS με αφίσεις που γέμισαν την Μυτιλήνη και είχαν το ονοματεπώνυμό της.

Σε επιστολή του προς το lesvosnews..gr, ο πατέρας της κοπέλας υποδεικνύει ως ένοχο της διαπόμπευσης έναν 48χρονο, με τον οποίο η κόρη του είχε σχέση πριν αρκετό καιρό. Με έγγραφα ιατρικής γνωμάτευσης που δημοσιεύει ο ιστότοπος αποδεικνύεται επίσης πως η κοπέλα δεν έχει μολυνθεί από AIDS.

Η επιστολή του πατέρα της νεαρής κοπέλας:

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω για το θέμα τη κόρης μου, η οποία έχει από το πρωί διαπομπευτεί άδικα, αφού ζούμε σε μία μικρή κλειστή κοινωνία, όπου μία ανεύθυνη κουβέντα, γίνεται αμέσως θέμα συζήτησης και εξευτελισμού, χωρίς κανένα απολύτως λόγο. Η κοπέλα, για την οποία έγινε όλη αυτή η διαπόμπευση, είναι κόρη μου. Πριν κάποια χρόνια, είχε μία σχέση με τον 48χρονο τώρα Δ.Κ. με τον οποίο δεν έχει πλέον, καμία απολύτως επαφή εδώ και αρκετό καιρό, αφού η κόρη μου έχει κιόλας παντρευτεί” ήταν τα λόγια του πατέρα. Ο εν λόγω κύριος, της δημιουργεί συχνά τέτοιου είδους προβλήματα. Όμως δεν μπορεί ένα μέσο ενημέρωσης, να γράφει για κάποιον χωρίς να έχει στοιχεία ότι έχει AIDS. Όσον αφορά την κόρη μου, είναι απολύτως εντάξει και υγιέστατη. Προφανώς ο εν λόγω κύριος μπέρδεψε μία εξέταση, για ένα άλλο μικρόβιο ακίνδυνο που είχε η κόρη μου, με τον ιό του AIDS. Καταλαβαίνετε σε τι περιπέτειες έχουμε μπει, από σήμερα το πρωί. Ηδη έχει διαταχθεί Εισαγγελική έρευνα και ο εν λόγω κύριος αναζητείται, για να συλληφθεί με τη διαδικασία του αυτόφωρου. Επίσης έχει κληθεί να καταθέσει και η συντάκτρια του ρεπορτάζ, στη συγκεκριμένη εφημερίδα. Σας ενημερώνουμε επίσης ότι έχουμε ήδη απευθυνθεί σε γνωστό δικηγόρο της πόλης μας και θα κινηθούμε κατά παντός υπευθύνου, για την περιπέτεια στην οποία μας έχουν εμπλέξει».

Η ιατρική γνωμάτευση

Οι γονείς της κοπέλας μάλιστα έδωσαν στη δημοσιότητα και την περιβόητη ιατρική γνωμάτευση, που είναι του 2010, η οποία αποδεικνύει ότι η κόρη τους δεν έχει προσβληθεί από AIDS.


Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact