ΚΟΣΜΟΣ

Ο Πούτιν, οι αριθμοί και η «προφητεία» του Ζιρινόφσκι

Έχει εμμονή ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν με κάποιες ημερομηνίες; Η με κάποιους αριθμούς;

Μετά την εισβολή των ρωσικών στρατευμάτων στη Γεωργία στις 8/8/2008, ο Ρώσος πρόεδρος επέλεξε να στείλει τα στρατεύματά του στην Ουκρανία στις 22/2/2022.

«Υπάρχουν ενδείξεις ότι οι αριθμοί είναι σημαντικοί για τον αρχηγό του Κρεμλίνου, ο οποίος σκέφτεται σε μεγαλύτερες ιστορικές διαστάσεις», γράφει η γερμανική ιστοσελίδα t-online.

«Η ημερομηνία μένει εύκολα στη μνήμη – και έχει δύο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά: Διαβάζεται το ίδιο,είτε ξεκινάς από μπροστά είτε από πίσω. Αλλά είναι επίσης ένα αμφίγραμμα: αν δείτε τους αριθμούς ψηφιακά, μπορείτε να τους αναποδογυρίσετε και να έχετε το ίδιο αποτέλεσμα»,σημειώνει η γερμανική ιστοσελιδα.

Το “2” θυμίζει επίσης και το “Ζ” που είναι ζωγραφισμένο σε ρωσικά στρατιωτικά οχήματα στα ουκρανικά σύνορα, κάτι που έχει γίνει αντικείμενο πολλών εικασιών τις τελευταίες ημέρες.

Τώρα υπάρχουν πολλές ενδείξεις ότι δεν είναι καθόλου «Ζ», που έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει στο κυριλλικό αλφάβητο, αλλά ο αριθμός «2»

Το “2” εκεί θα μπορούσε να σχετίζεται με τις 22 Φεβρουαρίου 2022 – την ημέρα κατά την οποία η Ρωσική Κρατική Δούμα αναγνώρισε τις αυτοαποκαλούμενες “Λαϊκές Δημοκρατίες” του Ντόνετσκ και του Λουχάνσκ στην ανατολική Ουκρανία ως ανεξάρτητα κράτη και ο Πούτιν έστειλε επίσημα τους στρατιώτες του για να «διατηρήσουν την ειρήνη».

Τις προηγούμενες μέρες υπήρξαν αναρτήσεις Ρώσων βετεράνων στα κοινωνικά δίκτυα, στις οποίες έγραφαν «ZZ.0Z.Z0ZZ.Είστε με το μέρος μας;»

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

Η «προφητεία» του Ζιρινόφσκι

Ένα βίντεο από μια ομιλία που έδωσε ο Ρώσος δεξιός λαϊκιστής Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι τον περασμένο Δεκέμβριο και στο οποίο είχε προβλέψει «σημαντικά γεγονότα για τις 22 Φεβρουαρίου», επανήλθε επίσης στην επιφάνεια.

Ο Ζιρινόφσκι είναι γνωστός για τις πομπώδεις ομιλίες στις οποίες λέει πολλές ανοησίες – και για τις οποίες επίσης γελοιοποιείται συχνά από τους Ρώσους. Επί χρόνια φαντασιωνόταν δημόσια μια επίθεση στην Ουκρανία.

Ο Ζιρινόφσκι είπε στο κοινοβούλιο στις 27 Δεκεμβρίου με αφορμή την 30ή επέτειο της διάλυσης της ΕΣΣΔ: «Θα το νιώσετε όλοι στις 4 το πρωί της 22ας Φεβρουαρίου. Μακάρι το 2022 να ήταν ειρηνικό, αλλά λατρεύω την αλήθεια (…) δεν θα είναι μια ειρηνική χρονιά, θα είναι μια χρονιά που η Ρωσία θα γίνει ξανά μεγάλη».

Το βίντεο του Ζιρινόφσκι έγινε viral στο Twitter, με το σχόλιο: «Ποιος χρειάζεται τη CIA όταν έχεις τον Ζίρικ;».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact