ΚΑΙΡΟΣ

Ο Σ. Αρναούτογλου προειδοποιεί: Έρχεται σφοδρή κακοκαιρία στην Αττική

Με ανάρτησή του στο Facebook ο μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί τους κατοίκους της Αττικής να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τον καιρό αύριο Πέμπτη 28/5. Ο Σάκης Αρναούτογλου αναφέρει ότι η αυριανή ημέρα χρήζει προσοχής όσον αφορά στην εκδήλωση φαινομένων (βροχών – καταιγίδων), οι οποίες θα είναι πιθανώς έντονες σε αρκετές περιοχές του νομού.

Ο γνωστός μετεωρολόγος επισημαίνει ότι θα ρίξει αρκετό νερό στο λεκανοπέδιο, κατά τη διάρκεια κυρίως των θερμών ωρών της ημέρας. «Φίλες και φίλοι από την Αττική!

Κατά την ταπεινή μου γνώμη η αυριανή ημέρα (Πέμπτη 28/5) χρήζει προσοχής όσον αφορά στην εκδήλωση φαινομένων (βροχών – καταιγίδων), πιθανώς έντονων σε αρκετές περιοχές του νομού, αλλά και δεδομένης και της μεγάλης επιφανειακής απορροής και στο λεκανοπέδιο, τα οποία και αναμένεται να εκδηλωθούν κατά τη διάρκεια κυρίως των θερμών ωρών της ημέρας! Αντίθετα για την πόλη της Θεσσαλονίκης η πιθανότητα για κάτι το αξιόλογο την Πέμπτη είναι σχετικά μικρή», αναφέρει ο μετεωρολόγος.

Βροχές και καταιγίδες και σήμερα
Άστατος είναι ο καιρός σήμερα Τετάρτη 27 Μαΐου με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Σχετική βελτίωση του καιρού θα υπάρξει πρόσκαιρα το βράδυ, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω πτώση, θα κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.

Η αναλυτική πρόγνωση της ΕΜΥ

ATTIKH
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις πρώτες πρωινές καθώς και τις μεσημβρινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά από νωρίς το απόγευμα 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Kαιρός: Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες . Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα το πρωί 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Kαιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Βελτίωση το βράδυ. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανόν να είναι κατά τόπους ισχυρά τις πρωινές ώρες στις Σποράδες, την Εύβοια και την ανατολική Θεσσαλία. Βελτίωση το βράδυ. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Kαιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν στις Κυκλάδες τις πρωινές ώρες και στην Κρήτη τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Άστατος με τοπικές βροχές και κυρίως στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου μέχρι τις μεσημβρινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact