ΕΛΛΑΔΑ

Ο σκηνοθέτης Δημήτρης Αρβανίτης είπε αυτό που σκέφτονται όλοι αλλά δεν τόλμησε να πει κανείς

Η υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Η μεγάλη κόρη της οικογένειας Δασκαλάκη διαπιστώθηκε πως δηλητηριάστηκε με κεταμίνη και συνελήφθη η μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου.

Οι έρευνες για την Μαλένα και την Ιριδα συνεχίζονται ενώ ο πατέρας, Μάνος Δασκαλάκης, υποστηρίζει πως δεν είχε καταλάβει τι συνέβαινε στο σπίτι και πως η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν καλή σαν μητέρα.

Για την συνταρακτική υπόθεση τοποθετήθηκε ο σκηνοθέτης Δημήτρης Αρβανίτης. Μιλώντας στο OPEN σχολίασε την Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη: «Η υπόθεση της Πάτρας με έχει συγκλονίσει. Η Ρούλα και ο Μάνος είναι δύο αμόρφωτοι, ηλίθιοι.

Έκαναν τρία παιδιά και αυτά τα τρία παιδιά δεν υπάρχουν. Και ο ένας ρίχνει τις κατάρες στον άλλον, ο ένας βλαξ στον άλλον. Δύο σκουπίδια, δύο μηδενικά που ασχολούνται με το ίντερνετ, πεθαίνει το παιδί και ο άλλος χορεύει στην κηδεία κι εδώ λες “που βρισκόμαστε;”.

Αν υπάρχουν δύο τέτοιοι ηλίθιοι, πόσοι άλλοι ηλίθιοι θα τους μιμηθούν έτσι ώστε στα media να υπάρχουν; Το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να υπάρχουν. Αυτοί οι άνθρωποι δεν νιώθουν πένθος γιατί τους ενδιαφέρει μόνο το εγώ τους. Αυτό το σάπιο, ηλίθιο, μηδενικό εγώ».

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Αρβανίτης πρόσθεσε: «Αυτός ο πατέρας βλέπει ένα παιδί να πεθαίνει και δεν αναρωτιέται. Δεν αναρωτιέται μία, δεν αναρωτιέται δύο, δεν αναρωτιέται τρία και πάει και χορεύει, κάνει τον τραγουδιστή και θα πάει και σε εκπομπές. Αυτοί οι άνθρωποι είναι σκουπίδια, δεν πρέπει να είναι ανάμεσά μας, εγώ θα τους έβαζα και τους δύο στη φυλακή. Δεν βάζεις τον έναν, δεν είναι ένας ο αυτουργός».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact