ΚΟΣΜΟΣ

«Ο Τραμπ δεν ξέρει να διαβάζει»

Δείτε το βίντεο με τα στοιχεία για ακόμη μια θεωρία για τον εκκεντρικό νέο Πρόεδρο

«Ο Τραμπ δεν ξέρει να διαβάζει». Αυτό το μεγάλο αίνιγμα που ήρθε στο προσκήνιο στις αρχές Νοεμβρίου ταλαιπωρεί τους Αμερικανούς, ειδικά τώρα που έγινε Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Είναι δυνατόν ο νέος πλανητάρχης να μην ξέρει να διαβάζει; Μπορεί κάτι τέτοιο να έχει βάση για έναν άνθρωπο ο οποίος όσο περίεργος και να εμφανίζεται έχει χτίσει έναν κολοσσό στις επιχειρήσεις;

Ο νέος πλανητάρχης έχει δηλώσει ότι δεν χρησιμοποιεί ποτέ το περιβόητο autocue γιατί δεν το χρειάζεται, δεν γράφει στο twitter αλλά έχει μια ομάδα που τους φωνάζει και γράφουν ότι τους πει, δεν έχει γραπτή ομιλία μπροστά του ποτέ, ούτε καν τη νικητήρια ομιλία και όποτε του έχει ζητηθεί να διαβάσει κάτι, ακόμη και σε δικαστήριο, στο τέλος δεν το κάνει βρίσκοντας διάφορες δικαιολογίες!

Η Αμερικανίδα κωμικός Σαμάνθα Μπι, μέσα από ένα σατιρικό βίντεο, θέτει το ερώτημα αν ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ξέρει να διαβάζει. Υπάρχει πιθανότητα ο νέος πλανητάρχης να είναι αναλφάβητος;

Στο βίντεο, που παρουσίασε η γνωστή κωμικός και εδώ και μέρες κάνει το γύρο του διαδικτύου, ο Ντόναλντ Τραμπ εμφανίζεται να έχει βρεθεί αρκετές φορές σε δύσκολη θέση όταν του έχει ζητηθεί να διαβάσει ένα κείμενο και τελικά πάντα βρίσκει κάποιες δικαιολογίες και το αποφεύγει.

Οι υποστηρικτές αυτής της φήμης επικαλούνται και το γεγονός πως στις ομιλίες του δεν χρησιμοποιεί ποτέ autocue (τηλεϋποβολέα). «Δεν πιστεύω σε συσκευές όπως το ότοκιου. Εγώ μιλάω από καρδιάς, ειλικρινά», είχε δηλώσει.

Όσο για τις αμέτρητες αναρτήσεις στα social media, υπενθυμίζουν πως ο ίδιος έχει πει ότι έχει έναν «στρατό» υπαλλήλων για αυτή τη δουλειά. «Αναρτούν αυτά που τους φωνάζω από το γραφείο μου», έχει πει.

Μάλιστα σε κατάθεσή του σε δικαστήριο της Ατλάντα, όταν παρουσιάστηκε ο φάκελος με τις καταθέσεις των υπολοίπων μαρτύρων, ζητήθηκε από τον Τραμπ «να διαβάσει κάτι από την σελίδα 23D».

«Δεν έχω τα γυαλιά μου», είπε ο Τραμπ και υπήρξε μεγάλη δυσκολία ρωτώντας τι γράφει… ενώ ο δικηγόρος του δίπλα έκανε ένσταση λέγοντας στη δικαστή «δεν είναι δουλειά του Τραμπ να διαβάσει, είναι χρέος του συνηγόρου».

«Τα σημάδια πως ο Τραμπ δεν ξέρει να διαβάζει ήταν μπροστά μας όλον αυτόν τον καιρό», προσθέτει η Μπι, προσκομίζοντας ως πειστήριο ακόμη και πλακάτ που έχουν αναρτηθεί σε συγκεντρώσεις του που αναγράφουν «ο Τραμπ δεν ξέρει να διαβάζει».


Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact