ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Ο Τζον Στάμος, ο Ομπάμα, ο Βαρουφάκης και … ο μπακλαβάς

Ο ελληνικής καταγωγής ηθοποιός, Τζον Στάμος, μπορεί να δηλώνει πολλές φορές περήφανος για την καταγωγή του, όμως σε εμφάνιση του σε ένα από τα talk show με την μεγαλύτερη θεαματικότητα στις ΗΠΑ, στο “Jimmy Kimmel Live, φαίνεται πως το ξέχασε!

Ο ηθοποιός ειρωνευόμενος σχολίσε τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα και τον υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, με αφορμή την εκδήλωση για την ανεξαρτησία της Ελλάδας στον Λευκό Οίκο.

Αποκάλυψε τι σκεφτόταν όταν είδε τον Αμερικανό Πρόεδρο να μιλά με τον Γιάνη Βαρουφάκη, πως τον αποκάλεσε ο Ομπάμα και τι συζήτησε με τον υπουργό Οικονομικών.

«Ένιωσα πολύ κολακευμένος που με προσκάλεσαν στην εκδήλωση, παρόλο που δεν ήξερα αν θα συναντήσω τον Πρόεδρο. Ο πατέρας μου θα ήταν πολύ περήφανος. Ήταν η πιο συναρπαστική μέρα της ζωής μου».

Ο παρουσιαστής του έδειξε την φωτογραφία που στέκεται δίπλα στον Μπαράκ Ομπάμα και στον Υπουργό Οικονομικών και ο Τζον Στάμος του είπε:

«Στεκόμουν δίπλα στον Πρόεδρο και στον Γιάνη… ποιο είναι το όνομά του; Αυτός είναι ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας. Δεν ξέρω αν γνωρίζεις αλλά υπάρχουν κάποια θέματα στην Ελλάδα αυτή την εποχή με τα χρήματα».

«Δεν έχουν χρήματα σωστά;», του απάντησε ο Jimmy Kimmel.

Και ο Στάμος συνέχισε: «Την τελευταία φορά που είδα τον Τομ Χάνκς, του είπα: «Δεν αγοράζεις την Ελλάδα;». Έτσι, στέκομαι δίπλα σε αυτό τον ισχυρό άνδρα – σ.σ. εννοεί τον Βαρουφάκη – ο οποίος είναι άνθρωπος της οικονομίας και συνήθως τους ανθρώπους της οικονομίας τους ρωτάς: “μου δίνεις μια συμβουλή τι να κάνω με τα χρήματά μου;” και πρόσθεσε κοροιδευτικά: «δεν του ζήτησα καμμία συμβουλή. Μιλήσαμε για μπακλαβά».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact