ΕΛΛΑΔΑ

Ο Βασίλης Χιώτης παραδέχθηκε: Εκανα λάθος για το σπίτι του Τσίπρα

Παραδέχθηκε ότι έκανε λάθος για το σπίτι του Αλέξη Τσίπρα ο δημοσιογράφος Βασίλης Χιώτης.

Οπως τόνισε στην εκπομπή του «η διαφορά του πολιτικού από το δημοσιογράφο είναι ότι ο δημοσιογράφος όταν κάνει έναν λάθος δεν έχει πρόβλημα να το παραδεχτεί, ο κανονικός δημοσιογράφος. Ο πολιτικός δεν το παραδέχεται ποτέ. Εγώ παραδέχομαι ότι έκανα λάθος».

Ο Β. Χιώτης ο οποίος παραιτήθηκε από τον Βήμα fm – χωρίς η παραίτηση να έχει σχέση με την πληροφορία που μετέδωσε όπως λένε οι γνωρίζοντες – είπε ακόμη: «

Είχα όλα τα στοιχεία στη διάθεσή μου, που οδηγούσαν στο συμπέρασμα ότι κάποια στιγμή το διαμέρισμα στο οποίο διαμένει ο πρωθυπουργός, με ενοίκιο όπως τελικά αποδείχτηκε – και αυτό ήταν το λάθος μου – είναι ένα διαμέρισμα το οποίο ανήκε σε κάποιον επιχειρηματία, κοσμηματοπώλη για την ακρίβεια, ο οποίος αυτοκτόνησε πριν από λίγο καιρό, δεν θα μπούμε σε παραπάνω λεπτομέρειες, σέβομαι απολύτως την επιθυμία της οικογενείας του, και η οικογένειά του το έχει εκμισθώσει στον πρωθυπουργό».
Για να καταλήξει ο Βασίλης Χιώτης:

«Απ΄ό,τι μαθαίνω είναι υποθηκευμένο, δεν θα μπω σε άλλες λεπτομέρειες, θα σταθώ μόνο στο γεγονός ότι εγώ μετέδωσα, πέφτοντας θύμα κακής πληροφόρησης, ότι έγινε πλειστηριασμός και ο πρωθυπουργός απέκτησε αυτό το ακίνητο στο οποίο διαμένει. Δεν το απέκτησε λοιπόν, δέχομαι και αναγνωρίζω το λάθος μου, τη διαβεβαίωση του δικηγόρου της οικογένειας αλλά και του Πρωθυπουργικού γραφείου που εξέδωσε ανακοίνωση».

Ο Βασίλης Χιώτης διάβασε επίσης από την εκπομπή του επιστολή του Δημήτρη Βογιατζή, εντολέα των ιδιοκτητών του σπιτιού στο οποίο διαμένει ο πρωθυπουργός.
«Κατόπιν όσων είδαν το φως της δημοσιότητα στις τελευταίες ημέρες σχετικά με την ιδιοκτησία ή όχι του ακινήτου που διαμένει ο Πρωθυπουργός σας αναφέρω τα εξής: Οι εντολείς μου που δεν επιθυμούν να δοθούν τα στοιχεία τους στη δημοσιότητα για λόγους απόλυτα προσωπικούς είναι συνιδιοκτήτριες του διαμερίσματος όπου διαμένει ο Πρωθυπουργός, στον οποίο το έχουν εκμισθώσει. Το διαμέρισμα αυτό δεν περιήλθε ποτέ στην ιδιοκτησία του ή σε άλλο συγγενή του πολλώ δε μάλλον δια πλειστηριασμού. Οι λοιπές πληροφορίες περί επιχειρηματία που αυτοκτόνησε λόγω χρεών κλπ, είναι παντελώς άσχετες με το ζήτημα της μίσθωσης, δεν αφορούν την κοινωνία και την πληροφόρηση του κοινού και παρακαλούμε να παύσει άμεσα οποιαδήποτε αναφορά στα γεγονότα αυτά που θίγουν πρόσωπα, οικογένειες και προσωπικά δεδομένα» αναφέρεται στην επιστολή.
 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact