ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Βίτσας προτρέπει «να τιμωρηθούν από τον δημοκρατικό κόσμο» όσοι τρώνε χοιρινό! – «Χοιρινομεθύστακες όσοι αντιδρούν»

Σε μία απίστευτη δήλωση προχώρησε ο Δ. Βίτσας, καθώς μίλησε με τα χειρότερα λόγια εναντίον αυτών που αντιστέκονται στο μεταναστευτικό.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας, τρομάρα του, ζήτησε ουσιαστικά… εμφύλιο πόλεμο για «να τιμωρηθούν από τους δημοκράτες» όσοι πολίτες ψήνουν, τρώνε χοιρινό και πίνουν αλκοόλ κοντά σε μουσουλμάνους παράνομους μετανάστες!

Σε ερώτησή του για το προσφυγικό – μεταναστευτικό στην Βουλή ο Δημήτρης Βίτσας, αφού επικρότησε την στάση της κυβέρνησης απέναντι στους παράνομους αλλοδαπούς μετανάστες με την φράση «Η κυβέρνηση της ΝΔ μοιάζει να έμαθε και να κατάλαβε πραγματικά ότι τους πρόσφυγες δεν τους έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Μουζάλας, η Χριστοδουλοπούλου αλλά ο πόλεμος, η κρίση, η φτώχεια, η κλιματική αλλαγή», είπε το εξής ανατριχιαστικό:

«Τελευταία έχουμε τους ενωμένους χοιρινομεθύστακες, τους οποίους ορισμένα Μέσα Ενημέρωσης πρόθυμα προβάλουν, αλλά είμαι σίγουρος ότι ο δημοκρατικός κόσμος θα αντισταθεί και θα τους τιμωρήσει»!

Αρα, αν δεν νομοθετήσει η κυβέρνηση (όχι ότι απέχει πολύ) την απαγόρευση ψησίματος χοιρινού και πόσης αλκοόλ κοντά σε μουσουλμάνους παράνομους μετανάστες, «θα αναλάβει ο δημοκρατικός κόσμος να συνετίσει τους παράνομους», κατά τον Δ.Βίτσα!

Και το ερώτημα είναι πώς θα συμβεί αυτό; Πώς θα αντισταθεί και πώς θα τους τιμωρήσει ο δημοκρατικός κόσμος τους «παραβάτες»; Οπως το 1944 με τις σφαγές στην Αθήνα; Οπως το 1946-1949 με τις πηγάδες και τις μαζικές εκτελέσεις; Μήπως αυτό που προτρέπει ο Δ.Βίτσας είναι σε εμφύλιο πόλεμο; Και ποιος θα του απαντήσει;

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact