ΚΟΣΜΟΣ

Ο «Χάνιμπαλ Λέκτερ» της Βρετανίας

Με ένα φρικιαστικό θέαμα ήρθε αντιμέτωπο το προσωπικό ασφαλείας ενός ξενοδοχείου στη Μεγάλη Βρετανία αλλά και αστυνομικοί μετά από καταγγελίες των πελατών του ξενοδοχείου.

Ο 34χρονος Matthew Williams ως ένας άλλος «Χάνιμπαλ Λέκτερ» έτρωγε το πρόσωπο μιας κοπέλας και κρατούσε στα χέρια του το ένα της μάτι.

Πελάτες του ξενοδοχείου άκουσαν περίεργες κραυγές από ένα δωμάτιο και κάλεσαν την ασφάλεια του ξενοδοχείου. Ο 34χρονος άνδρας δεν άνοιγε την πόρτα του δωματίου κι έτσι ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με τη Mirror, έσπασαν την πόρτα και βρήκαν τον Matthew Williams, ο οποίος όπως αποδείχθηκε βρισκόταν υπό την επήρεια κοκαΐνης, να έχει τραυματίσει την άτυχη κοπέλα και να τρώει το πρόσωπό της ενώ κρατούσε κι ένα της μάτι.

Αμέσως προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν με το taser. Λίγο αργότερα εκείνος άφησε την τελευταία του πνοή παρά τις προσπάθειες των αστυνομικών και ιατρικού προσωπικού να τον επαναφέρουν στη ζωή. Δυστυχώς και η άτυχη κοπέλα εξέπνευσε κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο.

Ο 37χρονος είχε αποφυλακιστεί πριν δύο εβδομάδας αφού είχε περάσει τα τελευταία 5,5 χρόνια στη φυλακή. Κατά τη διάρκεια της διαμονής του στο ξενοδοχείο κανείς δεν είχε παρατηρήσει κάτι περίεργο στην συμπεριφορά του.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact