ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Ο Χατζηγιάννης, η φεράρι και η παρανόηση!

Για παρανόηση κάνει λόγο σε ανακοινώσή του ο δικηγόρος του Μιχάλη Χατζηγιάννη σχετικά με την ποινική δίωξη για ψευδή αναφορά στις Αρχές που ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών στον δημοφιλή τραγουδιστή, για την υπόθεση της ψευδούς δήλωσης κλοπής των πινακίδων του πολυτελούς αυτοκινήτου του.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: «Για το θέμα που δημοσιεύεται στα ΜΜΕ αναφορικά με αυτοκίνητο της ιδιοκτησίας του Μιχάλη Χατζηγιάννη, δηλώνω ότι το όλο ζήτημα οφείλεται σε παρανόηση. Όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν αυτό θα προσκομισθούν στις αρμόδιες Αρχές οι οποίες, άλλωστε, ακόμη επεξεργάζονται προδικαστικά την υπόθεση χωρίς να παραπέμψουν κανένα σε δίκη, ως εκ παραδρομής αναφέρθηκε σε μερίδα του Τύπου», σχολίασε ο δικηγόρος του τραγουδιστή.

O τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης και ο λογιστής του συνελήφθησαν για ψευδή καταμήνυση συνελήφθησαν, καθώς είχαν δηλώσει κλοπή πινακίδων μιας Φεράρι, η οποία βρέθηκε τελικά σε έκθεση αυτοκινήτων.

Ο γνωστός τραγουδιστής φέρεται να είχε αποκτήσει το πολυτελές αυτοκίνητο το 2008 χωρίς όμως να το αποπληρώσει. Προχθές, ο λογιστής του κ. Χατζηγιάννη έκανε δήλωση κλοπής ισχυριζόμενος ότι, ενώ το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο στη Γλυφάδα, άγνωστοι έκλεψαν τις πινακίδες του. Η αστυνομία, όμως, προχώρησε σε έρευνα από την οποία φέρεται να προέκυψε ότι από το 2009 το αυτοκίνητο βρισκόταν προς πώληση σε έκθεση αυτοκινήτων και οι πινακίδες ήταν στα χέρια υπαλλήλου.

Υστερα από αυτό, ο τραγουδιστής και ο λογιστής του συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης στον εισαγγελέα, που απήγγειλε κατηγορία για ψευδή αναφορά στις Αρχές και διέταξε περαιτέρω προανάκριση. Και οι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι.

kathimerini.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact