ΚΟΣΜΟΣ

Οδηγός ταξί αγόρασε με ένα ευρώ ένα ετοιμόρροπο… αχούρι και το μετέτρεψε σε ένα καταπληκτικό σπίτι αξίας 190.000 ευρώ -Η απίστευτη μεταμόρφωση [εικόνες & βίντεο]

Το όνειρό του να αποκτήσει το δικό του, όμορφο σπίτι, έκανε πραγματικότητα ένας ταξιτζής από το Λίβερπουλ. Και όχι μόνο πραγματοποίησε το όνειρό του αλλά και κατάφερε να δημιουργήσει περιουσία από το… τίποτα.

Πριν ένα χρόνο περίπου ο Τζαγιάλαλ Μάντ αγόρασε ένα ετοιμόρροπο σπίτι στο Λίβερπουλ αντί μόλις… ενός ευρώ και κάτι ψιλά. Το ακίνητο έβγαινε στο σφυρί από το Δήμο σε αυτή την εξευτελιστική τιμή, μαζί με ακόμη 19 κατοικίες σε μια προσπάθεια να βρεθούν εύκολα αγοραστές που θα τα πάρουν, θα τα ανακαινίσουν και με αυτόν τον τρόπο θα δώσουν ξανά ζωή στην περιοχή. Το συγκρότημα αυτό των κατοικιών ήταν ακατοίκητο εδώ και 20 χρόνια και αν δεν ανακαινιζόταν θα… κατεδαφιζόταν.

Βέβαια δεν θα πωλούνταν σε οποιονδήποτε. Υπήρχαν και οι απαραίτητοι όροι προκειμένου να αποφευχθούν οι κερδοσκόποι. Ετσι, αυτά τα σπίτια θα μπορούσαν να αγοραστούν μόνο από κάποιον που ζει στο Λίβερπουλ που δεν έχει άλλο σπίτι στην ιδιοκτησία του, έχει μια δουλειά, είναι διατεθειμένος να το ανακαινίσει αλλά και να μείνει σε αυτό για τα επόμενα πέντε χρόνια, τουλάχιστον.

Ενας από αυτούς που πληρούσαν τις προϋποθέσεις ήταν και ο οδηγός ταξί Τζαγιαλάλ, ο οποίος είχε μετακομίσει στη Βρετανία από την πατρίδα του την Σρι Λάνκα πριν οκτώ χρόνια. Ο Μαντ αγόρασε ένα από αυτά τα ετοιμόρροπα σπίτια πριν από ένα χρόνο και είναι ο πρώτος που ολοκλήρωσε τις εργασίες ανακαίνισής του.

Ο οδηγός ταξί από τη Σρι Λάνκα ξόδεψε συνολικά 44.000 ευρώ για την ανακαίνιση του σπιτιού με τις τέσσερις κρεβατοκάμαρες το οποίο πλέον διαθέτει καινούρια ηλεκτρικά, υδραυλικά,πατώματα, μπάνια και μια κουζίνα αμερικανικού τύπου.
«Ξόδεψα 44.000 συν ένα ευρώ και έφτιαξα αυτό το καταπληκτικό σπίτι για την οικογένειά μου. Οι κόρες μου ανυπομονούν να μετακομίσουμε. Υπάρχουν κάποιες δουλειές ακόμη που πρέπει να γίνουν, ωστόσο, νομίζω ότι δεν θα αργήσουμε να μετακομίσουμε. Η αξία του σπιτιού πλέον ανέρχεται σε 190.000 ευρώ», είπε ο Μαντ μιλώντας σε τοπική εφημερίδα του Λίβερπουλ.

 

 

 

 

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact