ΚΟΣΜΟΣ

Οδηγός ταξί αγόρασε με ένα ευρώ ένα ετοιμόρροπο… αχούρι και το μετέτρεψε σε ένα καταπληκτικό σπίτι αξίας 190.000 ευρώ -Η απίστευτη μεταμόρφωση [εικόνες & βίντεο]

Το όνειρό του να αποκτήσει το δικό του, όμορφο σπίτι, έκανε πραγματικότητα ένας ταξιτζής από το Λίβερπουλ. Και όχι μόνο πραγματοποίησε το όνειρό του αλλά και κατάφερε να δημιουργήσει περιουσία από το… τίποτα.

Πριν ένα χρόνο περίπου ο Τζαγιάλαλ Μάντ αγόρασε ένα ετοιμόρροπο σπίτι στο Λίβερπουλ αντί μόλις… ενός ευρώ και κάτι ψιλά. Το ακίνητο έβγαινε στο σφυρί από το Δήμο σε αυτή την εξευτελιστική τιμή, μαζί με ακόμη 19 κατοικίες σε μια προσπάθεια να βρεθούν εύκολα αγοραστές που θα τα πάρουν, θα τα ανακαινίσουν και με αυτόν τον τρόπο θα δώσουν ξανά ζωή στην περιοχή. Το συγκρότημα αυτό των κατοικιών ήταν ακατοίκητο εδώ και 20 χρόνια και αν δεν ανακαινιζόταν θα… κατεδαφιζόταν.

Βέβαια δεν θα πωλούνταν σε οποιονδήποτε. Υπήρχαν και οι απαραίτητοι όροι προκειμένου να αποφευχθούν οι κερδοσκόποι. Ετσι, αυτά τα σπίτια θα μπορούσαν να αγοραστούν μόνο από κάποιον που ζει στο Λίβερπουλ που δεν έχει άλλο σπίτι στην ιδιοκτησία του, έχει μια δουλειά, είναι διατεθειμένος να το ανακαινίσει αλλά και να μείνει σε αυτό για τα επόμενα πέντε χρόνια, τουλάχιστον.

Ενας από αυτούς που πληρούσαν τις προϋποθέσεις ήταν και ο οδηγός ταξί Τζαγιαλάλ, ο οποίος είχε μετακομίσει στη Βρετανία από την πατρίδα του την Σρι Λάνκα πριν οκτώ χρόνια. Ο Μαντ αγόρασε ένα από αυτά τα ετοιμόρροπα σπίτια πριν από ένα χρόνο και είναι ο πρώτος που ολοκλήρωσε τις εργασίες ανακαίνισής του.

Ο οδηγός ταξί από τη Σρι Λάνκα ξόδεψε συνολικά 44.000 ευρώ για την ανακαίνιση του σπιτιού με τις τέσσερις κρεβατοκάμαρες το οποίο πλέον διαθέτει καινούρια ηλεκτρικά, υδραυλικά,πατώματα, μπάνια και μια κουζίνα αμερικανικού τύπου.
«Ξόδεψα 44.000 συν ένα ευρώ και έφτιαξα αυτό το καταπληκτικό σπίτι για την οικογένειά μου. Οι κόρες μου ανυπομονούν να μετακομίσουμε. Υπάρχουν κάποιες δουλειές ακόμη που πρέπει να γίνουν, ωστόσο, νομίζω ότι δεν θα αργήσουμε να μετακομίσουμε. Η αξία του σπιτιού πλέον ανέρχεται σε 190.000 ευρώ», είπε ο Μαντ μιλώντας σε τοπική εφημερίδα του Λίβερπουλ.

 

 

 

 

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact