ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολόγοι συμφωνούν ότι αυτά είναι τα 3 πιο ερωτικά ζώδια

Οταν πρόκειται να έρθουμε σε επαφή με την αισθησιακή πλευρά μας, κάποιοι από εμάς δυσκολεύονται περισσότερο από άλλους.

Αλλά αν λάβουμε υπόψη την αστρολογία, οι ειδικοί συμφωνούν ότι μερικά ζώδια είναι πιο αισθησιακά από άλλα.

Ακόμη κι αν δεν ανήκετε σε κάποιο από τα τρία πιο ερωτικά ζώδια, μπορείτε να απελευθερώσετε τον αισθησιασμό σας και την ίδια στιγμή να ανακουφιστείτε από το στρες.

Και αν ο σύντροφός σας τυχαίνει να ανήκει σε ένα από αυτά τα ζώδια, μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε νέους τρόπους για να βελτιώσετε τον ρομαντισμό σας.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι κάθε ζώδιο έχει τις δικές του γοητευτικές πλευρές και συμπεριφορές. Με άλλα λόγια, μπορείτε να έχετε μια ερωτική και παθιασμένη σχέση, ακόμη κι αν εσείς ή ο σύντροφός σας δεν ανήκετε σε κάποιο από τα παρακάτω ζώδια.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι γνωστός ως το πιο αισθησιακό ζώδιο. Είναι προικισμένος με άριστες αισθήσεις της γεύσης, της οσμής, της όρασης, της ακοής και της αφής. Οι Ταύροι είναι πολύ ερωτικά πλάσματα. Όταν πρόκειται για τη συμπεριφορά τους στην κρεβατοκάμαρα, είναι αρκετά ρομαντικοί, αλλά δεν τους αρέσει να βιάζονται. Χρησιμοποιούν τον αισθησιασμό τους για να απολαμβάνουν κάθε βήμα του ρομαντισμού, του πειραματισμού και της λατρείας με τον σύντροφό τους.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι γνωστό ότι οδηγεί τον σύντροφό του ​​σε μια συναρπαστική ​​βόλτα γεμάτη διασκέδαση, ενθουσιασμό και συγκίνηση. Προτιμά τα παθιασμένα ραντεβού, σε αντίθεση με τον Ταύρο που του αρέσει να παίρνει τον χρόνο του και να απολαμβάνει τα πάντα. Ακόμα κι αν οι Σκορπιοί δεν είναι σε μακροχρόνια σχέση, εξακολουθούν να επιζητούν οικειότητα και επικοινωνία, μπορούν να είναι προσεκτικοί εραστές και εξαιρετικά παρόντες σε πράξεις αγάπης.

Ιχθύες

Πλήρως ανοιχτοί στον σύντροφό τους, αλλά σε αρμονία με τις αισθήσεις τους, κάθε άγγιγμα, κίνηση, γκρίνια έχει μεγαλύτερη ένταση όταν είναι μόνοι με αυτόν που αγαπούν. Είναι επίσης γνωστό ότι είναι καλοί ακροατές και αν έχετε άγχος θα σας ηρεμήσουν αμέσως. Όμως, μπορούν επίσης να γίνουν καταπιεστικοί όταν θέλουν. Ξέρουν πώς να αποπλανήσουν τον σύντροφό τους και το πετυχαίνουν σε μεγάλο βαθμό.

Ενώ κάθε ζώδιο είναι ερωτικό, ο Ταύρος, ο Σκορπιός και οι Ιχθύες είναι σε μεγαλύτερο βαθμό λόγω της συναισθηματικής τους σχέσης με τον φυσικό κόσμο. Συνδυάζουν τις πέντε αισθήσεις τους για να βιώσουν την ευχαρίστηση και τον πόνο, και αυτό κάνει αυτά τα ζώδια τα πιο σαγηνευτικά του ζωδιακού κύκλου.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact