ΚΟΣΜΟΣ

Οι Μυστικές υπηρεσίες της Ουκρανίας έχουν μεγάλη φαντασία…«Η ελίτ της Ρωσίας σχεδιάζει να δολοφονήσει τον Πούτιν»

Όχι μόνο απεργάζονται σχέδια για να δολοφονήσουν τον Βλαντιμίρ Πούτιν αλλά έχουν βρει ήδη και τον διάδοχό του, σύμφωνα με τις μυστικές υπηρεσίες της Ουκρανίας.

Με τον πόλεμο που ξεκίνησε η Ρωσία στην Ουκρανία να έχει μπει πλέον στην 24η μέρα του και τους Ρώσους να συναντούν ιδιαίτερη αντίσταση, όπως στη Μαριούπολη την οποία έχουν ισοπεδώσει, οι ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες διαρρέουν πως μέλη της ρωσικής ελίτ σχεδιάζουν το πως θα βγάλουν από τη μέση τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Πως θα τον δολοφονήσουν, δηλαδή…

Μια ομάδα ανθρώπων με επιρροή που αντιτίθενται στον Βλαντιμίρ Πούτιν σχηματίζεται στην επιχειρηματική και πολιτική ελίτ της Ρωσίας και σχεδιάζει τη δολοφονία του προέδρου της Ρωσίας, υποστηρίζει η Γενική Διεύθυνση Πληροφοριών του υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας. Μάλιστα, έκανε γι’ αυτό και ανάρτηση στο Facebook, δίοντας… άλλη διάσταση στον πόλεμο της προπαγάνδας ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Το σχέδιο των ανθρώπων αυτών, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, είναι να απομακρύνουν το συντομότερο δυνατόν τον Πούτιν από την εξουσία και να αποκαταστήσουν τις οικονομικές σχέσεις με τη Δύση, οι οποίες καταστράφηκαν εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία και των κυρώσεων.

Και πως θα βγει ο Πούτιν από τη μέση; Είτε με δηλητηρίαση, είτε εξαιτίας κάποιας «ξαφνικής ασθένειας» είτε λόγω κάποιου «ατυχήματος», υποστηρίζουν οι μυστικές υπηρεσίες της Ουκρανίας.

«Μέρος της ρωσικής πολιτικής ελίτ θεωρεί τον επικεφαλής της FSB (σ.σ. πρώην KGB), Αλεξάντερ Μπορτνίκοφ ως διάδοχο του Πούτιν. Ο Μπορτνίκοφ είναι επικεφαλής των ρωσικών υπηρεσιών ασφαλείας από το 2008. Έχασε πρόσφατα την εύνοια του Πούτιν. Ο επίσημος λόγος ήταν πως έκανε λανθασμένους υπολογισμούς σχετικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία», αναφέρει η Ουκραΐνσκα Πράβντα. Ο Μπορτνίκοφ.

Οι μυστικές υπηρεσίες της Ουκρανίας ανέφεραν ότι «είναι γνωστό πως ο Μπορτνίκοφ και άλλα μέλη της ρωσικής ελίτ σκέφτονται πολλούς τρόπους για να «ρίξουν» τον Πούτιν από την εξουσία. Συγκεκριμένα: δηλητηρίαση, ξαφνική ασθένεια ή κάποιο άλλο «ατύχημα» δεν αποκλείονται».

Ο παράγοντας Καντίροφ

Οι ουκρανικές υπηρεσίες θεωρούν πιθανό πως αυτές οι «διεργασίες» να συνδέονται με την πρόσφατη «διαρροή» του που βρισκόταν οι Τσετσένοι στο βόρειο Κίεβο. «Σύμφωνα με τις μυστικές υπηρεσίες, αυτή η διαρροή μπορεί να είχε σκοπό τόσο να μειώσει την επιρροή του Καντίροφ όσο και να επιχειρήσει να εδραιώσει μια συνεργασία με τις ουκρανικές αρχές, παρακάμπτοντας την ηγεσία της Ρωσίας». Δηλαδή, τον Πούτιν.

Σύμφωνα με τις ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες, η Ρωσία στέλνει κι άλλους μισθοφόρους της Wagner στην Ουκρανία με σκοπό να σκοτώσουν τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι και στενούς του συνεργάτες. Η νέα ομάδα ονομάζεται Liga και έχει αποστολή να σκοτώσει κορυφαίους στρατιωτικούς και πολιτικούς ηγέτες στην Ουκρανία. Οι στόχοι κλειδιά, σύμφωνα πάντα με τους Ουκρανούς, είναι ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ο Αντρέι Γερμακ και ο Ντένις Σμυχαλ.

«Ο Πούτιν προσωπικά έδωσε εντολή για τις νέες επιθέσεις. Όλες οι προηγούμενες απέτυχαν και κατέληξαν σε εξολόθρευση των τρομοκρατών», ανέφερε η Πράβντα.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact