ΕΛΛΑΔΑ

Οι πρώτες εικόνες των 4 εκτελεστών στη Βάρη

Τις πρώτες εικόνες των 4 εκτελεστών που πυροβόλησαν και σκότωσαν τους δυο άντρες από το Μαυροβούνιο σε ταβέρνα στη Βάρη ήρθε στην δημοσιότητα.

Οι φωτογραφίες είναι από κάμερα ασφαλείας καταστήματος κοντά στην ταβέρνα και δείχνουν τους πιστολέρο πριν αλλά και μετά τη διπλή μαφιόζικη εκτέλεση.

Στις φωτογραφίες ντοκουμέντο, που παρουσιάζονται στο Open, διακρίνονται οι τέσσερις σωματώδεις άνδρες να βρίσκονται στην οδό Κεφαλλήνιας. Με αργά βήματα κατευθύνονται προς την ταβέρνα όπου τρώνε αμέριμνα τα θύματα με τις οικογένειες τους.

Οι κινήσεις τους δείχνουν απολυτό επαγγελματισμό και προσήλωση στον στόχο τους. Φορούν στρατιωτικά παντελόνια και όλοι τους μαύρα κοντά μπουφάν ενώ έχουν και καπελά. Αδιαφορούν για το γεγονός ότι στο σημείο υπάρχουν κάμερες ασφαλείας που τους καταγράφουν.

Η ομάδα των τεσσάρων μέσα σε λίγο χρόνο καλύπτει την απόσταση και φτάνει στην ταβέρνα. Μπαίνουν μέσα και χωρίς να διστάσουν με 24 σφαίρες εκτελούν τους δυο καταζητούμενους της Ιντερπολ που συνδέονται με το οργανωμένο έγκλημα της Σερβίας.

Πιο αναλυτικά:

Από την ώρα που οι δράστες φτάνουν με το μεγάλου κυβισμού τύπου Jeep στον παράδρομο της λεωφόρου Βάρης, όπου βρίσκεται η κεντρική είσοδος της ταβέρνας μέχρι και την στιγμή που αποφασίζουν ν’ ανοίξουν πυρ κατά του Ίγκορ Ντέντοβιτς και του Στέβαν Σταμάτοβιτς.

Το ρολόι έδειχνε 6:36 μ.μ όταν ένα μαύρο αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού τύπου Jeep, σταματάει με alarm έξω από την είσοδο της ταβέρνας «Βοσκοπούλα» στα Βλάχικα.

Τέσσερις άνδρες κατεβαίνουν από το πολυτελές αυτοκίνητο φορώντας κασκόλ με τα οποία κάλυπταν το κάτω μέρος των προσώπων τους. Μπαίνουν στο μαγαζί από την κεντρική είσοδο χωρίς να κινήσουν υποψίες, σαν πελάτες.

Στα επόμενα δευτερόλεπτα διακρίνονται με αργό ρυθμό οι δύο από αυτούς να προσεγγίζουν την σάλα που βρισκόταν το τραπέζι – στόχος τους, ενώ οι άλλοι δυο παραμένουν κοντά στην είσοδο.

Τα δύο θύματα, δευτερόλεπτα πριν πέσουν νεκρά από τα πυρά, φαίνονται στο βίντεο που έχει καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, να κάθονται στο τραπέζι δεξιά από το κεντρικό τζάκι της σάλας, παρέα με δυο νεαρές γυναίκες και δυο μικρά παιδιά, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι.

Οι δυο από τους τέσσερις δράστες έχοντας φτάσει σε απόσταση αναπνοής από το τραπέζι που στόχευαν, κοιτάζονται μεταξύ τους και κάνουν ένα νεύμα, βγάζουν τα όπλα, παίρνουν στάση βολής και με απόλυτη ακρίβεια πυροβολούν τον Ιγκόρ Ντέντοβιτς στο μέτωπο και στην συνέχεια τον Στεβάν Σταμάτοβιτς.

Σε κατάσταση σοκ κάποιοι θαμώνες φαίνονται χαρακτηριστικά να σηκώνουν τα χέρια ψηλά, ενώ άλλοι κρύβονται κάτω από τα τραπέζια στην προσπάθεια τους να προστατευτούν.

Συνολικά 24 πυροβολισμοί, όπως προείπαμε διακρίνονται στο ανατριχιαστικό βίντεο, με μια από αυτές να τραυματίζει την νεαρή γυναίκα της παρέας στον μηρό. Στο επίμαχο τραπέζι φαίνονται τα 2 μικρά παιδιά να ξεσπάνε σε λυγμούς.

Στα επόμενα δευτερόλεπτα, με αστραπιαίες κινήσεις οι τέσσερις δράστες βγαίνουν από το μαγαζί, επιβιβάζονται ξανά στο μαύρο όχημα και κατευθύνονται προς το κέντρο της Βάρης με άγνωστο προορισμό.

Οι θαμώνες του καταστήματος μετά την μαφιόζικη εκτέλεση σέρνονται προς την έξοδο σοκαρισμένοι, ενώ η τραυματισμένη γυναίκα από το επίμαχο τραπέζι φαίνεται χαρακτηριστικά να κρατά το κεφάλι της, αδυνατώντας να πιστέψει όλα αυτά που είχαν συμβεί. Η έτερη γυναίκα κρατώντας την ψυχραιμία της απομακρύνει τα δυο μικρά παιδιά από το σημείο.

Σφίγγες οι σύζυγοι των δυο θυμάτων

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, κουβέντα δεν πήραν οι Αρχές από τις συζύγους των δύο ανδρών που δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ σε ταβέρνα στη Βάρη, το απόγευμα της Κυριακής.

Οι δύο γυναίκες, όχι μόνο δε δίνουν στοιχεία για το ποιοι μπορεί να βρίσκονται πίσω από τη διπλή μαφιόζικη επίθεση, αλλά έφτασαν σε σημείο να πουν ότι δε θυμούνται πού έμεναν οι άνδρες τους στην Αθήνα, όπου ζούσαν τους τελευταίους τουλάχιστον οκτώ μήνες.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact