ΖΩΔΙΑ

Οι πρώτες μέρες της νέας χρονιάς: Το τέλος και η καινούργια αρχή!

Οι πρώτες μέρες της νέας χρονιάς: Το τέλος και η καινούργια αρχή!

Το αστρολογικό σύμπαν δίνει τον τόνο στην καθημερινή μας ζωή. Σας παρουσιάζουμε τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας.

Κριός
Η πρωτοχρονιά φιλοξενεί μία αντίθεση, μία κόντρα, μεταξύ των φιλικών σου σχέσεων και της υπερβολής του Εγώ σου – αλλά είναι κάτι στιγμιαίο, κραυγαλέο και έντονο. Η είσοδος και της Αφροδίτης στον Υδροχόο όπου ήδη διελαύνει ο Άρης, θα σου δείξει πόσο σημαντικός είναι ο τομέας της φιλίας, και θα φέρει στο δρόμο και στις παρέες σου τα κατάλληλα άτομα – με το συνδυασμό Άρη και Αφροδίτης εκεί, δεν αποκλείονται διόλου οι ερωτικές φιλίες. Λίγο κράττει με τα οικονομικά σου, και η καινούργια χρονιά ξεκινά με τέρμα το γκάζι.

Ταύρος
Η καινούργια χρονιά ξεκινά με σένα να απασχολείσαι με τη δημόσια εικόνα σου, με το πλασάρισμα τόσο του εαυτού σου του ίδιου όσο και της δουλειάς σου, με το «φαίνεσθαι» σου – καθόλου κακό δεν είναι αυτό, και μάλιστα μπορείς να το κάνεις από το ίδιο σου το κάστρο: ποιος σε εμποδίζει να οργανώσεις μία υπέροχη, κομψή συγκέντρωση με θαυμάσιο φαγητό και πολλή καλή διάθεση, και να προσκαλέσεις και τα άτομα που θέλεις να δουν τη δουλειά σου και να σου φανούν χρήσιμα;

Δίδυμοι
Με Άρη και Αφροδίτη στον Υδροχόο ξεκινά η καινούργια χρονιά, Διδύμι – και το καλό που σου θέλω να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τις θετικές τους ενέργειες. Δεν αρκεί να νιώθεις και να είσαι στα νερά σου, προσπάθησε και να κολυμπήσεις προς τη σωστή για σένα κατεύθυνση, αυτή που θα σε εξελίξει, που θα σε βελτιώσει και που θα κάνει τα ταλέντα και την ιδιαιτερότητά σου να λάμψει και να γίνει περιζήτητη. Ό,τι έχει να κάνει με εκπαίδευση, εξωτερικό και ταξίδια ευνοείται, όπως και οι έρωτες και τα συναισθηματικά αλισβερίσια με ξένους!

Καρκίνος
Η παρουσία των ουράνιων εραστών, του Άρη και της Αφροδίτης, στον Υδροχόο, καλωσορίζει τη νέα χρονιά και σε ανακουφίζει από εσωτερικές και εξωτερικές συγκρούσεις μηνών. Το μοίρασμα, η αλήθεια, το ξεγύμνωμα σώματος και ψυχής και κατά συνέπεια το σεξ όπως θα ήθελες να είναι γίνονται μία ευχάριστη και κυρίως αβίαστη υπόθεση με έντονο άρωμα ελευθερίας – Υδροχόος βλέπεις. Πάρε δύναμη από αυτό και προχώρα στην επανεξέταση των επιλογών και των στάσεων ζωής που έχουν διαμορφώσει τη ζωή σου όπως τη ζεις σήμερα.

Λέων
Στον 7ο ηλιακό σου οίκο των σχέσεων, των συνεργασιών και του σημαντικού άλλου της ζωής σου η παρουσία του Άρη, της Αφροδίτης αλλά και του Ερμή, σου θυμίζουν ότι αν θέλεις να είσαι βασιλιάς, μοναδικός, αν θέλεις να λάμψεις στις καρδιές των ανθρώπων και να τους φλογίσεις από το δικό σου πάθος και την έντασή σου, τότε χρειάζεσαι πρωτίστως… ανθρώπους για να λάμψεις πάνω τους! Η διάδραση, το μοίρασμα, οι συνεργασίες και οι σχέσεις είναι τώρα στο επίκεντρο και κάθε ενωτική και ομαδική τάση και κίνηση τώρα ευνοείται στο έπακρο!

Παρθένος
Η νέα χρονιά ξεκινά με αφάνταστη κινητικότητα στα της καθημερινότητας και της εργασιακής σου ρουτίνας, κάτι που γίνεται ακόμα πιο έντονο και σημαντικό με την παρουσία του κυβερνήτη σου, του Ερμή, στον Υδροχόο. Μάι συμβουλή για την καινούργια χρονιά, θα μπορούσε να είναι το «εκσυγχρονίσου» – σκέψου λίγο: η Αφροδίτη κυβερνά την καλλιτεχνική δημιουργία και το χρήμα, ο Ερμής τη σκέψη και το εμπόριο κι ο Άρης πρεσβεύει την ταχύτητα. Αλλαγή πλεύσης, ανανέωση εμπορεύματος, ακόμη και πλήρης αλλαγή εργασιακής ρότας ευνοούνται όσο δε φαντάζεσαι.

Ζυγός
Με τον 5ο ηλιακό σου οίκο του Έρωτα να ενεργοποιείται εντονότατα τόσο από το ζευγάρι του Άρη με την Αφροδίτη όσο και από τον πολυμήχανο Ερμή, κανείς Ζυγός δεν είναι ευχαριστημένος ούτε με τη δημιουργικότητά του που βαράει κόκκινο, ούτε με τα εύσημα, ούτε με την τύχη που τον ακολουθεί σαν άλλο Γκαστόνε. Όλοι είστε προσανατολισμένοι στην επιθυμία σας για έρωτα και ρομαντισμό – κι είναι μία ευχή που μπορεί να πραγματοποιηθεί, αρκεί να παραμείνετε ρεαλιστές και προσγειωμένοι όσον αφορά στις νέες σας γνωριμίες.

Σκορπιός
Ακόμα και ο Κρόνος κοιτά μπροστά και πάει στον Τοξότη, αφήνοντάς σε επιτέλους ήσυχο – εσύ θα κοιτάς πίσω και θα αναμασάς τα περασμένα πνιγμένος στο δηλητήριό σου; Όχι βέβαια! Θα αρχίσεις να υλοποιείς ό,τι αποφάσισες την τελευταία διετία. Υπέροχη ιδέα θα ήταν να ασχοληθείς λίγο με το σπίτι σου, με τη διακόσμησή του ή με κάποιες αλλαγές που θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα ετοιμάσουν και τη φωλιά σου ώστε να υποδεχθείς σύντομα εκείνο τον σημαντικό άλλο που σε κάνει τελευταίως να χάνεις τον ύπνο σου.

Τοξότης
Είσαι ο πρωταγωνιστής στο επικοινωνιακό παιχνίδι, μιας και Ερμής, Αφροδίτη και Άρης βρίσκονται στον Υδροχόο, και στον 3ο ηλιακό σου οίκο. Συνέλεξε πληροφορίες, γνώρισε κόσμο, επικοινώνησε τις ιδέες σου, γοήτευσε, μίλα για τα πράγματα που μπορείς να κάνεις αλλά φρόντισε να παραμείνεις προσγειωμένος και ρεαλιστικός. Με τον Άρη παρόντα, καλό θα ήταν να πρόσεχες τη βιασύνη στο λόγο – καθώς και τα λόγια που εύκολα μπορούν να ανάψουν φωτιές. Κάποιες φορές καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς, ε, κι αυτές τις ημέρες από φαγητό τριγύρω άλλο τίποτα.

Αιγόκερως
Με τέτοια κινητικότητα στο 2ο ηλιακό σου οίκο του Χρήματος και των Αξιών, τα πράγματα είναι άκρως ενδιαφέροντα, Αιγόκερε. Κατ΄αρχήν με την Αφροδίτη εδώ είναι πιθανά κάποια αναπάντεχα χρήματα, μία ανάσα στα οικονομικά σου – αλλά εδώ είναι επίσης κι ο Άρης, κι ο Ερμής. Υπάρχει κίνδυνος βιαστικών και άστοχων επενδύσεων, το «όσα έρθουν κι όσα πάνε» βασιλεύει και γίνεσαι παρορμητικός και κάπως ανεύθυνος στα έξοδά σου ποιος; Εσύ, που έχεις κάνει το Σκρουτζ να ωχριά. Σωματικά είσαι τούρμπο αντοχής κι επίσης, Αφροδίτης παρούσης, αρέσεις παιδί μου, αρέσεις!

Υδροχόος
Αν τρεις προσωπικοί πλανήτες στο ζώδιό σου (Άρης, Αφροδίτη, Ερμής) δε μεταφράζονται ως Δράση, δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να είναι η δράση, Υδροχόε. Εκμεταλλεύσου τη γοητεία και τη χάρη αλλά και τα φώτα του ενδιαφέροντος και την οικονομική εύνοια που φέρνει η Αφροδίτη για να ξεχωρίσεις, να διεκδικήσεις (Άρης) και να επικοινωνήσεις τα ταλέντα και τη μοναδικότητά σου (Ερμής). Μη χρησιμοποιήσεις την Αφροδίτη σε τουπέ, τον Ερμή σε αμπελοφιλοσοφίες και ψέματα και τον Άρη σε καυγάδες γιατί θα είναι κρίμα: αφού η καινούργια χρονιά ξεκινά με όλα τα εχέγγυα επιτυχίας, γιατί να το στρέψεις εναντίον σου;

Ιχθείς
Τώρα εσύ, Ιχθύ, θα ξεκινήσεις τη χρονιά σου κάνοντας στην αστρολόγο σου μια χάρη. Εάν ο Ερμής, η Αφροδίτη κι ο Άρης φέρουν στο κατώφλι σου σαν αδέσποτο μία ψυχή από το παρελθόν, υποσχέσου πως δεν θα την ξαναμαζέψεις αυτή την ψυχή, να περάσουμε πάλι όλοι την ίδια παράνοια – εντάξει; Από κει και πέρα, φυσικά και μπορείς να τραπείς σε φυγή από μία καθημερινότητα που μοιάζει να σε κυνηγάει με το μαστίγιο – δίχως να πεις τίποτα σε κανέναν, ή, παίρνοντας μαζί σου έστω εκείνον τον σημαντικό έναν, φύγε. Έστω για ένα Σαββατοκύριακο. Δεν έχεις ιδέα πόσο καλό θα σου/σας κάνει!

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact