ΖΩΔΙΑ

Οι Συμπεριφορές Των Ζωδίων, Που Απομακρύνουν Τους Άλλους. Ποιά Είναι Τα Βασικά Ελαττώματά Σου;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τρελαίνεσαι να παίζεις το θύμα. Ακόμα κι αν οι άλλοι δεν σε βάζουν σε αυτή τη θέση, επιμένεις να παραπονιέσαι για τα πάντα αποδεικνύοντας πόσο «ριγμένος» είσαι. Αλλά αν πιστεύεις ότι είσαι θύμα, αν νομίζεις δεν έχεις καμιά δύναμη πάνω στις εξελίξεις και τις κατευθύνσεις της ζωής σου, μπαίνεις σε μια τοξική κατάσταση, που σε κρατά καθηλωμένο.

Ανεξάρτητα από τα εξωτερικά γεγονότα, την εσωτερική μας πραγματικότητα τη διαμορφώνουμε εμείς. Και όλοι έχουμε τη δύναμη να επηρεάσουμε τις συνθήκες πολύ περισσότερο απ’ όσο νομίζουμε. Δεν είσαι λοιπόν η εξαίρεση. Είναι δική σου η επιλογή αν θα θεωρήσεις τον εαυτό σου ένα αδύναμο θύμα ή ένα μαχητή της ζωής.

ΛΕΩΝ

Παρά τον λιονταρίσιο δυναμισμό σου, η ανάγκη σου να έχεις διαρκώς την επικύρωση των άλλων γίνεται συχνά πολύ φανερή και κουράζει όσους σε περιβάλλουν. Θέλεις να αποδεικνύεις διαρκώς την αξία σου, να βγαίνεις ο πρώτος και ο καλύτερος. Χωρίς να το θες, με το να εμμένεις στο πώς πρέπει να φαίνεσαι στους άλλους, αποστραγγίζεις όχι μόνο τις σχέσεις σου, αλλά και τον εαυτό σου.

Πρέπει να δεις την ευρύτερη εικόνα της ζωής σου, που δεν έχει να κάνει μόνο με εκείνα που καταφέρνεις στα μάτια του κόσμου. Έχει να κάνει με τη διαδρομή σου, τη διαδικασία, την εξέλιξή σου, τα όσα μαθαίνεις και όσα βοηθάς και τους άλλους να μάθουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θέλεις το καλύτερο. Και δεν είσαι ο μόνος. Αλλά η δική σου απαιτητικότητα ξεπερνά τα όρια. Αναζητάς το τέλειο ταίρι, την τέλεια δουλειά, το τέλειο σπίτι. Απαιτείς επίσης οι φίλοι σου να είναι τέλειοι, όπως και τα παιδιά σου (τα δύστυχα), αν υπάρχουν. Το πρόβλημα όμως είναι ότι η τελειότητα δεν υπάρχει σαν κάτι στατικό.

Όλα στη ζωή αλλάζουν και εξελίσσονται, άλλοτε προς το καλύτερο, άλλοτε προς το χειρότερο. Κάτι που στην αρχή σου είχε φανεί τέλειο, μπορεί να χαλάσει και αντίστροφα, κάτι που απέρριψες, να είχε δυνατότητες να βελτιωθεί. Μην κολλάς λοιπόν, δέξου με ανοιχτό μυαλό την ατέλεια, δούλεψε για να τη βελτιώσεις και προπαντός… χαλάρωσε.

ΖΥΓΟΣ

Η επιθυμία σου να κερδίζεις τους άλλους σε κάνει συχνά να καμουφλάρεις την προσωπική σου αλήθεια. Αν όμως διαρκώς προσπαθείς να κρύβεσαι από τον εαυτό σου, δεν γίνεται να συνδέεσαι πραγματικά με τους ανθρώπους. Ούτε κι εκείνοι μαζί σου, καθώς το πρόσωπο που τους αφήνεις να γνωρίσουν, είναι μια ωραιοποιημένη εκδοχή σου.

Συνειδητοποίησε πως όποια και να είναι η ταυτότητά σου, η εμφάνιση, η μόρφωση ή η κοινωνική σου θέση, από κάτω βρίσκεται ένα υπέροχο πλάσμα, άξιο να αγαπηθεί γι’ αυτό που πραγματικά είναι. Αν κάπου νιώθεις έξω από τα νερά σου, απλώς βρες άλλα νερά να κολυμπήσεις. Βελτίωσε τον εαυτό σου αλλά μην τον αρνείσαι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σχεδόν όλοι, όταν πληγωνόμαστε, έχουμε την παρόρμηση να ανταποδώσουμε το χτύπημα, αλλά ο Σκορπιός το παρακάνει. Η αντίδρασή σου είναι συχνά υπερβολική σε σχέση με την «επίθεση» που δέχτηκες. Δεν μπαίνεις καθόλου στη θέση του άλλου και ξεχνάς κάθε έννοια συμπόνιας, προκειμένου να πάρεις το αίμα σου πίσω.

Ή και χωρίς να συντρέχει τέτοιος λόγος, μπορεί να το κάνεις από ανταγωνισμό. Και όταν μπορείς να καλυφθείς πίσω από το πέπλο της ανωνυμίας, όπως π.χ. στα social media, ποιος είδε τον Σκορπιό και δεν τον φοβήθηκε. Συγκρατήσου όμως, όταν πιάνεις τον εαυτό σου να χτυπά ανελέητα. Και δείξε κατανόηση, επιείκεια και, στην τελική, λίγη ανωτερότητα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact