ΖΩΔΙΑ

Οι Συμπεριφορές Των Ζωδίων, Που Απομακρύνουν Τους Άλλους. Ποιά Είναι Τα Βασικά Ελαττώματά Σου;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί να είσαι το πιο ελεύθερο ζώδιο, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί το να αφήνεσαι και να χάνεις τον αυτοέλεγχο σου. Η αδυναμία να κουμαντάρεις τα συναισθήματά σου, επιβαρύνει πολύ τους γύρω σου. Δεν χρειάζεται, στο όνομα του αυθορμητισμού, να ξεσπάς σε φωνές ή σε δάκρυα, ανάλογα με την περίσταση. Να κάνεις όποια απερισκεψία σου έρχεται, αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

Ή να μην μπορείς να συγκρατηθείς όταν δεν συμφωνείς με κάποιον και να τσακώνεσαι σε ακατάλληλα περιβάλλοντα και περιστάσεις. Αναλογίσου τι αντίκτυπο έχουν οι πράξεις σου και άρχισε να επιβάλλεσαι σε αυτή τη «ζωώδη» πλευρά του Κενταύρου, που σε αναπαριστά, φέρνοντας στο προσκήνιο την υπέροχη ανθρωπιά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σύμφωνοι, ο Αιγόκερως δεν είναι χαζοχαρούμενος. Αντίθετα, αναγνωρίζει τη σοβαρότητα των καταστάσεων. Αλλά συχνά το παρακάνεις. Εμμένεις σε μια αρνητικότητα, που μερικές φορές σε κάνει ανυπόφορο στους γύρω. Αναμασάς όλα τα τρομερά πράγματα που θα μπορούσαν να συμβούν και έχουν ήδη συμβεί, τις αδικίες της ζωής, την αναξιοκρατία, την αδικία και τη φαυλότητα.

Και μέσα σε όλα αυτά, δεν βλέπεις άσπρη μέρα. Το θέμα είναι να μπορείς να διακρίνεις τη θετική πλευρά της ζωής και προπαντός να παίρνεις θετικά μαθήματα από αυτά που σου συμβαίνουν. Άλλο η απαισιοδοξία, που μπορεί να είναι δικαιολογημένη κατά περίπτωση, και άλλο το μόνιμο «κόλλημα» στην αρνητική αντιμετώπιση των πάντων. Απλά ξεκόλλα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος έχει εμπιστοσύνη στην κρίση του και στην ευρύτητα των ιδεών του. Αλλά μερικές φορές αυτή η εμπιστοσύνη είναι υπερβολική, καθώς πέφτεις στην παγίδα του να κρίνεις τους άλλους επιφανειακά. Μην καταλήγεις σε εύκολα συμπεράσματα, μόνο με βάση εκείνο που σου δείχνουν.

Πολλές φορές εκείνο που βλέπουμε είναι ό,τι ο άλλος επέλεξε να μας αποκαλύψει, για τους δικούς του λόγους, στους οποίους μπορεί να συμπεριλαμβάνονται η ανασφάλεια, ο φόβος ή ο πόνος. Και σε αυτή την περίπτωση δεν χρειάζεται επίκριση και απόρριψη, αλλά επιείκεια ή ακόμα και βοήθεια. Έχεις αρκετό μυαλό για να το καταλάβεις. Αρκεί να σταθείς και να κοιτάξεις λίγο πιο βαθιά.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact