ΚΟΣΜΟΣ

Οι ξανθιές κόρες της Λετίσια -Η Λεονόρ, μελλοντική βασίλισσα [εικόνες]

Δύο πανέμορφες ξανθές κόρες χάρισε η βασίλισσα Λετίσια στον βασιλιά Φίλιππο VI της Ισπανίας: την Λεονόρ, πριγκήπισσα των Αστουρίων και μελλοντική βασίλισσα της χώρας.

Και την πριγκήπισσα Σοφία που κληρονόμησε το όνομά της από την πρώην βασίλισσα Σοφία.
Οι δύο πανέμορφες γαλαζοαίματες κλέβουν συχνά τις εντυπώσεις από την λαοφιλή βασίλισσα Λετίσια, η οποία παρότι πρώην δημοσιογράφος και κοινή θνητή, κατόρθωσε να γίνει εξαιρετικά αγαπητή στους Ισπανούς και να ξαναδώσει στην ισπανική μοναρχία λίγη από την χαμένη της αίγλη.
Η μεγάλη κόρη, η Λεονόρ, Doña Leonor de Todos los Santos de Borbón y Ortiz, πριγκήπισσα των Αστουρίων στο πραγματικό της όνομα, έγινε διάδοχος του ισπανικού θρόνου από την στιγμή που ο πατέρας της ορκίστηκε βασιλιάς.

Δεξιά η Λεονόρ, στο μέσον η πρώην βασίλισσα Σοφία και αριστερά η πριγκήπισσα Σοφία:

Η Λεονόρ έγινε σε ηλικία 8 ετών η μικρότερη κληρονόμος βασιλικού θρόνου της Ευρώπης. Η Λεονόρ πηγαίνει στο καλύτερο σχολείο της Ισπανίας, το Santa Maria de los Rosales και μιλάει ήδη άριστα αγγλικά.
Σύμφωνα με τον ισπανό δημοσιογράφο Jose Apezarena, ειδικό στα θέματα της βασιλικής οικογένειας, «Η Λεονόρ είναι ένα εξαιρετικά έξυπνο παιδί, πολύ δραστήριο και ήρεμο. Φαίνεται από τον τρόπο που αντιμετωπίζει τις κάμερες». Ο ίδιος αναφέρει ότι οι ισπανοί βασιλείς θέλησαν πάντα να περιφρουρήσουν τις κόρες τους από τους παπαράτσι, ειδικά την 10χρονη Λεονόρ, η οποία είναι κληρονόμος του θρόνου.


Μικρότερη αδελφή, κατά ενάμιση χρόνο, είναι η πριγκήπισσα Σοφία, Sofía de Todos los Santos de Borbón Ortiz στο πραγματικό της όνομα. Όπως η μεγάλη της αδελφή της πηγαίνει στο σχολείο Santa Maria de los Rosales και μιλάει αγγλικά. Είναι δεύτερη στη διεκδίκηση του θρόνου, μετά την πρωτότοκη αδελφή της Λεονόρ, και εκπαιδεύεται εξίσου στην πιθανή ανάληψη βασιλικών καθηκόντων.

Αριστερά η Σοφία, δεξιά η Λεονόρ και οι βασιλείς γονείς τους:

Η Σοφία, σύμφωνα με τον ισπανικό τύπο δείχνει πιο μετρημένη από την αδελφή της. Τα δύο κορίτσια προκαλούν σεισμό στους φωτογράφους κάθε φορά που εμφανίζονται στο κοινό και είναι εκπαιδευμένες να χαμογελούν και να μιλούν όπως αρμόζει σε κόρες βασιλιάδων.

 

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact