ΕΛΛΑΔΑ

«Ωκεανίς»: Τσουχτερό κρύο το πρωί της Κυριακής, έως τους -11 β. το θερμόμετρο -Ριπές ανέμου 124 χλμ./ώρα

Στην… κατάψυξη ξύπνησε η χώρα το πρωί της Κυριακής, καθώς συνεχίζεται η επέλαση της κακοκαιρίας «Ωκεανίς».

Αρνητικές θερμοκρασίες καταγράφονται σε όλη τη βόρεια και την κεντρική Ελλάδα, ενώ το θερμόμετρο άγγιξε τους -11 βαθμούς Κελσίου. Οι χαμηλότερες θερμοκρασίες, στις 9 το πρωί της Κυριακής, καταγράφηκαν στη Βλάστη Κοζάνης (-10,8), στον Αγιο Παύλο Ημαθίας (-8,8) και στην Κλεισούρα Καστοριάς (-8,7), σύμφωνα με τα στοιχεία από το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου/meteo.

Οι χαμηλότερες θερμοκρασίες που καταγράφηκαν το πρωί της Κυριακής/ Πηγή: ΕΑΑ/meteo

Το τσουχτερό κρύο γίνεται ακόμη πιο αισθητό εξαιτίας των πολύ θυελλωδών ανέμων. Χαρακτηριστικό είναι πως το πρωί της Κυριακής καταγράφηκε ριπή ανέμου 124 χλμ./ ώρα στην Παξιμάδα Καρύστου, ενώ τα 119 χλμ/ ώρα έφτασε η ταχύτητα του ανέμου στην Πάτρα και τα 11 χλμ./ ώρα στην Πεντέλη.

Οι μεγαλύτερες ριπές ανέμου που καταγράφηκαν το πρωί της Κυριακής/ Πηγή: ΕΑΑ/ meteo

Οι θυελλώδεις άνεμοι έχουν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, καθώς είναι σε ισχύ το απαγορευτικό απόπλου από πολλά λιμάνια.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact